Şefa Serviciului resurse umane din Primăria Timişoara, promovată ilegal

Şefa Serviciului resurse umane din Primăria Timişoara, promovată ilegal

33
DISTRIBUIȚI

Rodica Aurelian, cea care conduce Serviciul Resurse Umane din cadrul Primăriei Timişoara, a fost promovată în această funcţie rodica aurelian 1 pilegal au constatat inspectorii Corpului de control al primului ministru. În urma consultării dosarului profesional al acesteia, au stabilit că din 13 februarie 2003 a fost numită şef de birou. Odată cu modificarea legii, în carmentul de muncă a fost trecută funcţia publică de execuţie de referent clasa III grad superior, în loc celei de inspector categoria C, clasa 1, grad 1, deoarece nu avea decât studii medii. Deşi legea prevedea că trebuia organizat concurs pentru ocuparea funcţiei de şef de birou de către o persoană cu studii superioare, administraţia Ciuhandu nu a făcut acest lucru. Acest lucru i-a permis Rodicăi Aurelian să ocupe această funcţie încă trei ani de zile. „De remarcat că din funcţia publică de referent clasa III grad superior, doamna Aurelian Rodica, a promovat, prin concurs, direct în funcţia publică  de execuţie de consilier clasa I grad profesional superior treapta I, existând neconcordanţe între datele din copia carnetului de muncă, dosarul profesional şi dispoziţia de încadrare emisă de primar”, se arată în raport.


Conform legii, ar fi trebuit ă aibă o vechime de cel puţin doi ani  în clasa I după ce ar fi absolvit studiile superioare, la momentul organizării concursului pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu. Acest lucru era imposibil pentru că a absolvit facultatea în 2006, anul în care a avut loc şi concursul. În plus printre condiţiile obligatorii pentru ocuparea funcţiei de şef serviciu era şi aceea că trebuie „să fie absolvent de masterat sau studii postuniversitare”. Conform inspectorilor, Rodica Aurelian şi-a început masterul de abia în 2007, după numirea în funcţie. Inspectorii au mai constatat, de asemenea, că prin dispoziţie a primarului i s-a acordat un salariu de încadrare mai mare decât cel prevăzut de lege. Rodica Aurelian nu a putut fi contactată pentru a-şi spune opinia faţă de acuzaţiile din raportul corpului de control.

33 COMENTARII

 1. In sfarsit au realizat si altii ca aceasta mare ,, doamna” din Pmt este doar o mare nesimtita, tinuta pe functie din motive care nu au nici o legatura cu instruirea si competenta, care isi permite cu un tupeu inimaginabil sa isi trateze colegii execrabil, sa faca promovari dupa bunul plac si sa iti dea senzatia ca iti face o favoare cand iti da o adeverinta dupa 7 zile de asteptare…….
  Sa speram ca situatia nu ramane la nivel de articole si comentarii si ca intr-adevar aceasta creatura va fi pusa la locul ei.

 2. cat timp este la putere paduchele BARBOS(CIUHANDU)ORICE este posibil !!!bineinteles cu ajutorul total (hahahahha)nemotivat al lui COJOCARI………
  Doar multumita lor avem asemenea administratie locala ,asemenea monstruozitate contra naturii precum pol comunitara (o gaura fara fund al bugetului local),asemenea sefi de regii si servicii atemporali …….

 3. „Rodica Aurelian nu a putut fi contactată pentru a-şi spune opinia faţă de acuzaţiile din raportul corpului de control.”
  Cand reusiti s-o contactati sa o intrebati si de sotul sau, tanarul pensionar Aurelian Florian, ce relatie are cu Directia de Dezvoltare condusa de „pretena” Junie.

 4. „Rodica Aurelian nu a putut fi contactată pentru a-şi spune opinia faţă de acuzaţiile din raportul corpului de control.”
  Cand reusiti s-o contactati sa o intrebati si de sotul sau, tanar pensionar Aurelian Florian, ce relatie are cu Directia de Dezvoltare condusa de „pretena” Junie.

 5. Cand scrieti chestii de genul asta , voi mai si filtrati ceva sau dati copy paste, nu de alta dar sa intelegem si noi cum se face jurnalism in tara asta (la comanda politica sau in functie de interese personale?).
  Daca considerati ca suntei destepti mai cititi si voi ceva legislatie, ca daca esti in Corpul de Control al Primului Ministru nu inseamna neaparat ca esti un munte de inteligenta si iti dau creierii pe din afara….
  Si controalele sunt ca si voi „apolitice si fara interes”

 6. Sper ca nu vorbesti de integritatea d-nei Aurelian, sau? Si daca cineva o dovedeste nu inseamna ca-i comanda politica, inseamna ca are ce dovedi. Dar banuiesc ca faci parte din cele 70 de persoane ce trebuiai sa beneficieze de spor de 75% ca cica ele lucreaza cu fonduri europene, ca si d-na Aurelian, de altfel. Sigur, si ea la personal tot cu bani lucreaza. Stii ceva maestr BAUBAU? Te las pe tine sa-ti inchipui ce-as putea sa-ti spun in continuare.

 7. Adusa de la Sustra… Cred ca pentru foarte multi acest lucru explica multe. De aici aceasta „mare doamna” isi permite sa fac ce face si sa se comporte execrabil in relatia cu colegii. Colegi, care de altfel, nu-s angajati la ea pe plantatie, cum crede dansa. Sa nu creada ca multi dintre colegi nu ii doresc tot „binele” ce v-a urma.

 8. PT.BAUBAU,
  SCUZA-MA CA ITI SPUN DAR NICI DACA ESTI SEF LA RESURSE UMANE IN PMT NU INSEAMNA CA COLCAI DE INTELIGENTA…..SAU SA NE INTREBAM CE FEL DE INTERES TE MANA PE TINE ( POLITIC SAU PERSOANAL) SA II IEI APARAREA ,,DOAMNEI”?

 9. astia carcotasii , zdrentelor !
  va stim deja , o sa va dam afara din primarie unu cate unu.
  cand vo dat prime si stimulente doamna rodica si dom, secretar si dom’ primar , i-ati pupat in c*ur , acu cand suntem obligati sa reducem personalul nu mai sunt buni. gunoaie si hahalere . la munca la privati cu voi sa vedeti ce inseamna munca adevarata.

 10. PT.BERE
  TOVARASE, DUMNEATA SI STIMABILA DOAMNA O SA DATI AFARA OAMENI DIN PMT UNUL CATE UNUL IN MOMENTUL IN CARE PRMT-UL VA FI SRL SI VOI PATRONI, PANA ATUNCI SUNTETI NISTE PENIBILI CARE NEAVAND CE SA SPUNA INTELIGENT SE FOLOSESC DE CLISEE SI AMENINTARI SPERAND CA INTIMIDATI LUMEA.
  SPRE STIINTA TA D-NA IN CAUZA NU DA DE GENEROASA CE E PRIME SI STIMULENTE, LE DA PT CA ASTA E JOB-UL EI SI PT CA SUNT PREVAZUTE DE LEGE, NU E NEVOIE CA ANGAJATUL SA II FACA TEMENELE PENTRU ASTA . NU A DAT NIMIC IN PLUS NIMANUI, IN MINUS POATE, EXCEPTIE FACAND TRUPA CARORA LE-A MARIT SALARIILE (PE CE CRITERII EA STIE….).
  DIN PACATE ADEVARUL SUPARA SI APAR SPECIMENE DE ASTEA CA VOI CARE SE APARA ATACAND LUMEA AIUREA.
  SI APROPO DE PRIVAT, NU CRED CA ATI FACE FATA NICI UNUL DIN ASTIA CARE VA CREDETI ASA GROZAVI SI IMPORTANTI ACOLO MAI ALES CA DACA ATI OCUPA POSTURILE PE BUNE CLAR NU ATI AVEA CE CAUTA ACOLO.

 11. pt Bere

  Cred ca este f.usor sa vedem cine este in spatele acestui pseudonim, daca citim replica: „cand vo dat prime si stimulente doamna rodica si dom, secretar si dom’ primar , i-ati pupat in c*ur , acu cand suntem obligati sa reducem personalul nu mai sunt buni.”

  Deci: suntem obligati sa reducem personalul, ati remarcat cu totii, nu-i asa?

  Fara cuvinte!

 12. Pentru cei care urmeaza sa fie dati afara. Restructurari, criza, lipsa banilor……Se pare ca tanarul sot pensionar al d-nei R. Aurelian, si anume Florin Aurelian a incheiat un contract de „consultanta” cu Primaria pentru o suma lunara extrem de frumoasa (se zice ca-i vorba cam de 5.000 lei), nu de alta dar sa nu depaseasca baremul pentru organizarea unei licitatii. A, consultanta o da pentru proiecte europene sau ma rog, ce stie si el sa faca, la Directia condusa de pretena lor d-na Junie. Si inca ceva, si d-na Cristina Scutaru se zice ca s-ar fi transferat la d-na Junie, la fonduri europene, sa-si justifice sporul de 75% ce urma sa-l incaseze, lasandu-l si mai negru pe fostul ei sef. Toate astea sa nu credeti ca s-au intamplat, insa, fara acordul si incuviintarea lupului moralist Ciuhandu.
  Spuneti tot ce stiti, trebuie sa le demascam pe aceste individe care-si permit sa-si bata joc si sa ne rada in nas.

 13. na, atzi ajuns la vorba mea ?
  i-atzi suflat doamnei un kil de pene in C*UR cum v-am invitat ?
  dansa a ramas pe post shi va ramane , voi carcotashii valeaaaaaaaaaa din primaria noastra !
  ura shi la gara (la carat valize !).

 14. gata v-am terminat , carcotashii pleaca din primaria noastra.luni vine sefu din conced si punem in aplicare organigramele noi afara barfitorii.
  treiasca dom’ primar , cojocare , miut si doamna rodica !

 15. bai timisorean !
  cand o sa ai tu scoalele mele plus masterat plus acus acus doctorat mai discutam. pana atunci mergi matale la privat sa vezi ce inseamna munca.si io si doamna rodica si domnu miut si domnu cojocare nis cineva in orasu asta. tu ? hai fa pasi !

 16. CE-I BERE TE-AI ATACAT?
  ADEVARUL SUPARA?
  LASA CA ASA CUM AFIRMA ,, D-NA RODICA” ORICE PROST POATE SA FACA FACULTATE, MASTERAT , ETC.
  DACA INTR-ADEVAR AI FI ATAT DE PREGATIT CUM TE LAUZI AI STII SA SCRII CORECT ROMANESTE CA AI FI INVATAT LA ,, SCOALELE” TALE ,,PLUS MASTERAT PLUS ACUS DOCTORAT”, ASA CA PANA UNA ALTA INVATA CUM AR TREBUI SA TE EXPRIMI DE LA ALTII CARE AU MAI MULTA SCOALA CA TINE SI NU SE LAUDA ATATA…….
  IAR DESPRE FAPTUL CA TE ASOCIEZI CU DL. SECRETAR SI CU DL.MIUT IMI PARE RAU PT EI CA II FACI DE CACAO. EI OR FI CINEVA IN ORASUL ASTA SI NU MERITA SA FIE ASOCIATI CU PERSOANE CA TINE CARE ESTI IN CEL MAI BUN CAZ UN TREPADUS SI TU ACOLO LA PMT CARE II LINGE SA II MEARGA BINE …………….
  HAI PA FRAIERE

 17. P.S. PT BERE
  AR FI DE BUN SIMT SA NU MAI STAI PE NET IN TIMPUL ORELOR DE PROGRAM PT CA TOTUSI ESTI PLATIT DIN BANII PUBLICI, PRINTRE CARE SI AI MEI.AI OPINII? EXPRIMA-TI-LE IN TIMPUL LIBER D-LE FUNCTIONAR CARE,,NIS CINEVA IN ORASUL ASTA”.

 18. mai asta care iti zici timisorean.
  iti permiti cam multe daca ma faci nesimtit.io am studiat atatia ani nu ca sa vine un neica nimeni si sa ma jicneasca in amoru propiu.io nu ma cobor la nivelu matale asa ca te ignor dai-ci incolo.salut bai bai

 19. Alo, baietii, articolul este despre mine. Nu va mai bagati voi atat in seama. Mai bine ati spune cat sunt de rumoasa, perfecta, desteapta ……….

 20. bai timisorean
  ce tot te infingi ca linguran ca*cat icisha si faci pe nebunu.
  esti un analfabet cu liceu industrial la baze, te stim cine esti ca te-am indentificat si te iei de oameni cu doctorate la baze ca domnu bere, domnu cojocare domn miut sau doamna rodica.ai mancat pita de la noi sia-cu musti manile care tio-r dat mancare.rusine sat-i fie.tarane de grabati.

 21. gata ! az or vinit sefii la servici !
  pleaca dusmanii si hahalerele si ramanem noi spec ialisti in administratie sa facem treaba buna pt.timisoreni.
  adio gaozarilor !

 22. ATIT BERE ,CIT si Jan ,cit si parvenita de Rodica Aurelian impreuna cu Aura Junie fac parte dintr-o cloaca imputita care a umplut primaria de analfabete .ologofreni si pupi-ncu…
  La ce sa te astepti de la madam Aurelian zici ca ea si tot biroul au inghitit sabii .Ma mir ca nu-i este rusine ,abia a terminat facultatea cu chiu cu vai si ocupa finctia ilegal .De ce nu are Cojocari si Ciuhi dosar penal pentru asta ,de ce nu este pusa pe liber cateau asta penala si altele care manincaq banii publici degeaba .
  Cit despre Bere este un oligofren care nu stie nici unde se semneaza contractele cu pilele lor care cistiga licitatiile ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.