Ce a uitat să spună Ciuhandu

Ce a uitat să spună Ciuhandu

4
DISTRIBUIȚI

Primarul Gheorghe Ciuhandu a încercat să se facă stâncă în faţa poporului. Ca să scape de valul de critici legate de afacerile fiului său ciuhandu actori 01 pcu concernul Continental, mult realsul primar a mers pe cartea „deschiderii”. ” Fiul meu n-a făcut nici o mizerie, nici o potlogărie, nu are nici un contract cu primăria. Are cu o firmă privată, care l-a angajat. Poate să-şi desfăşoare activitatea oriunde, mai puţin în Timişoara, că eu sunt primar. Pentru că există această prejudecată, această ură personală. Eu aşa o percep şi aşa este”,  a tunat Ciuhandu.

Ca orice politician hârşit în aburit poporul, Ciuhandu a uitat să spună câteva lucruri.


Că pentru fiul său, a fost iniţiată şi adoptată acea vestită hotărâre de consiliu local de construire de blocuri între case. Că în motivarea acelei decizii, care încălca mai multe legi, au fost copiate pasaje întregi din adresa trimisă primăriei de firma lui Ciuhandu Jr. Sau că arhitectul şef al municipiului, ales pe sprânceană, a avut legături de subordonare cu acelaşi fiu. Primarul Timişoarei evită să vorbească şi despre o problemă de moralitate. Anul trecut, domnia sa a ieşit de bună voie şi nesilit de nimeni şi s-a transformat în avocatul celor de la fabrica de cauciucuri a celor de la Continental, acuzându-i pe locuitorii care reclamau poluarea din zonă că sunt manipulaţi de mafia imobiliară. Nu a venit cu nici o probă în acest sens.  Anul acesta, fiul său mai primeşte nişte bani, absolut legal, pe contract, de la o altă parte a aceluiaşi concern Continental. Despre acest lucru, primarul nu a mai spus nimic. Şi nici nu de avea de ce. Tot ce nu-i pică bine preasensibilului primar este doar „ură personală”.

4 COMENTARII

  1. Ciuhandu nu a uitat sa spuna nimic pentru ca nu a avut absolut nimic de transmis. Daca el nu ar sterge pe nemti la cur in calitate de prim prim edil, georgica arhitectul nu ar fi in stare sa prinda un contract nici macar pentru proiectarea unei langoserii. Este grav ca in orasul de 5 stele noi stam si acceptam ca prostii gogosile staliniste vandute de acest securist. Mai grav este ca ii se cere sa puna la dispozitie o informatie pe care era obligat sa o puna la dispozitie iar el si vuvuzelele lui din intregul curcubeu politic se fac ca nu aud nimic

  2. …..acelasi Ciuhandu uita sa mai spuna si faptul ca fiul sau este actionar si unul dintre patronii firmei care administreaza reteaua informatica a primariei timisoara ,si tot prin aceeasi firma prim.timisoara a achizitionat in urma cu aprox 1 an si jumatate un nr de 400 laptopuri Dell la preturi duble fata de magazin (undeva in jur de 5300-5800 ron /buc)……

  3. Ciuhendu’ de obieci uita sa spuna multe. Chestia cu HCL care permitea sa construiasca blocu’ intre vile era o chestie care avantaja orice „dezvoltator” veros care dorea sa construiasca in zonele de case. Ca fiuso a incercat si el sa beneficeze de asta e o alta problema. Mie nu-mi place Ciuhendu din doua motive:
    Primo. Este barbos, deci ascuns.
    Secondo. Orasul asta arata ca dupa un razboi. Este unul din cele mai prost administrate orase din Romania. Primaria colcaie de famiglii, increngaturi, inrudiri, amantlacuri si alte cele, care in loc sa rezolve problemele orasului mai mult le incurca.
    Iar Ciuhendu’ este cel care patroneaza asa ceva.
    Oricum, prost este cine-l crede nu cine minte. Ciuhendu’ poate sa te minta in fata ca oricum roseata din obraji nu o vezi, ca d’aia are ursu’ barba. Ei, dar vine odata si „za pei taim” si atunci sa te tii.

  4. porcul ala de ciuhandu patroneaza o mafie greu de imaginat.
    individul ala pur si simplu pute de nesimtenie.
    sa te ia dracu’ ciuhandrule pentru tot raul facut timisorenilor; le-ai furat pina si aerul, porc ordinar ce esti tu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.