Mormolocii lui Ostaficiuc

Mormolocii lui Ostaficiuc

2
DISTRIBUIȚI

A trecut o săptămână de când PRESSALERT.ro a dezvăluit că preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, pedelistul Constantin maimuteleOstaficiuc, a pus-o de un conflict de interese cu iz penal. Şi brusc s-a făcut o linişte mormântală. Că doar cum să fie când e atacat EL. Brandu’. EL. Şefu’. Partidului portocaliu. Plus al judeţului.  Şi, cel mai important, al acvariului pe care stă scris într-un colţ „cine e surd, orb şi tace, trăieşte o mie  de ani în pace”. Pur întâmplător.

Că doar nu putem crede că atunci când au semnat actele ca firma soţiei lui Ostaficiuc să mai primească nişte facilităţi, vicepreşedinţii consiliului judeţean, pesedistul Adam Crăciunescu şi liberalul Liviu Borha, ştiau a cui e afacerea. Cum să-ţi bănuieşti tocmai şeful care-ţi dă atribuţiile cu bugetele aferente? Iesclus.


Şeful liberalilor , senatorul Robu, e prea preocupat să mai scuture purceluşul cu euroi pentru Poli, ca să bage de seamă la altele. Oricât s-ar lua Ponta de gât cu Băsescu şi cu Boc la Bucureşti, alta e situaţia la Timişoara. Preşedintele care n-a reuşit să ridice sala-n picioare când a fost ales, Titus Bojin, a dat mucles la tot partidul. Plus cipezărilor care-l perie acum cu foc de flegmele pe care i le-au tras în trecut. Nu de altceva, dar trebuie să audă când vine viitura. Nu aia cu care i-a salvat însuşi Ostaficiuc fotoliul de stăpân al apelor bănăţene. Acum e pericol să vină viitura remanierii. Aşa că trebuie multă linişte. Că o licitaţie pe mucles face cât cinşpe războaie de ale lui Ponta. Care e mai departe decât Brandu judeţului. Plus că Ponta e om şi el. Şi  mai uită. De exemplu, spusele din aprilie „“dacă voi constata că cei din conducerile locale nu se bat cu cei de la PD-L îi voi schimba”. Nici măcar aşa zisa societate civilă din Timişoara, care la ultimele alegeri, se oripila că pângăresc comuniştii balconul libertăţii, nu a scos vreun cuvânt. Că doar prinţipiile-s aplicabile doar atunci când nu e vorba de Şefu.

Cu aşa linişte în jurul său, lui Ostaficiuc nu-i rămâne decât să-şi aprindă tacticos trabucul cu foaia pe care stă scris despre conflictul de interese  şi să-i privească înţelegător pe mormolocii din acvariu, învârtintu-se prin apa tulbure a complicităţilor. Mormoloci  care dau voioşi din coadă că-i omeneşte însuşi Preşedintele cu nişte scrum negru pentru zile albe.

2 COMENTARII

 1. Am dat o tura a publicatiilor online. Si ce sa vezi. Parca nu traim in judetul Timis condus de maretul Brendu’. O liniste totala. Numele lu’ Brendu’ nu apare mai deloc in titlu, iar aparitiile publice sunt tratate cu maxima discretie. In ultima saptamana, Brendu apare in presa timiseana amintit doar in articolele legate de alegerile de la organizatia de femei a PD minus L. In rest, Brendu a avut o aparitie televizata, la TVR 3, unde a reluat marota cu Muzeul Satului, ca nu sunt alei civilizate si alte cele.
  Pai, Brendu’le mai bine te-ai ocupa de aleiile din satele banatene, alea reale care sunt ca vai si amar, acolo unde sunt. De exemplu, m-ai bine te-ai ocupa de drumul dintre Remetea si Ianova, sa putem merge civilizat la pescuit. Sau de drumul dintre Recas si Petrovaselo, sa putem sa ne aducem civilizat neste struguri. Si cate si mai cate drumuri si alei sunt de facut in realitate si nu intr-un spatiu virtual cum este cel al Muzeului Banatean.
  Brendu’ nost, ca si ala chior de la nivel national, se ocupa de lucruri usurele, de „imigi”, de ce-o sa zica lumea dar nu ii intereseaza de lucrurile cu adevarat importante pentru populatiune.
  De exemplu, io nu inteleg de ce se cheltuie in Cucuvelia (Palatul Cotroceni) o caruta de bani pentru cumpararea de ziare, cand majoritatea au si editii on-line unde sunt publicate mai multe articole (ca doar esti limitat de biti si nu de hartie) si sunt sigur ca ciumpalacii dictachiorului stau on-line 25 de ore din 24 (se trezesc cu o ora mai devreme). Pai, pence sa cheltui o caruta se bani pentru ca sa cumperi hartie.
  Sunt sigur ca si Brendu’ la nivel local are o serie de „semi-ciumpalaci” (ca doar nu se poate compara cu Brendu de last level – dictachioru’) care monitorizeaza site-urile locale si nationale pentru a vedea daca apare o stire despre „mareata-i persoana” si sunt sigur ca si la Cejete sunt abonamente la presa locala si centrala.
  Pai, atunci nu-i mai bine cum spunea vuvuzela de Pitzyponc Gastric: Reinventam cenzura. Editorii sunt obligati sa ne trimita pe gratis presa si nu mai cheltuim nici un ban. O singura intrebare o mai am: O sa cenzurati si anunturile la mica publicitate sau cele de la matrimoniale?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.