„Băcală este cel mai prost prefect din istoria judeţului Timiş”

„Băcală este cel mai prost prefect din istoria judeţului Timiş”

1
DISTRIBUIȚI

Vicepreşedintele PSD Timişoara, Radu Ţoancă, l-a atacat, astăzi, extrem de dur pe prefectul de Timiş, Mircea Băcală pe care l-a mircea bacala pe bicicleta pcatalogat ca fiind „cel mai prost prefect din istoria judeţului Timiş. Au fost prefecţi de tristă amintire, cum a fost Paştiu. Nici unul nu şi-a permis să facă atâtea prostii”. Ţoancă a dat ca exemplu atacarea de către prefect a hotărârii prin care anul trecut s-a dorit mărirea preţului gigacaloriei, instanţele dând dreptate ulterior Primăriei Timişoara.


„A fost o hotărâre făcută de oameni normali prin care măream preţiul pentru ca şocul de anul acesta să nu fie atât de mare. Prin gestul prefectului, Calor a fost prejudiciat cu 17 milioane lei. O altă bazaconie este atacarea taxei de tranzit, care încă se judecă. Prefectul acesta e bulgar, polonez sau român?”, a comentat vicepreşedintele PSD Timişoara. Radu Ţoancă l-a acuzat pe prefect că prin gesturile sale nu face decât să forţeze crearea unor fisuri în cadrul administraţiei locale din Timişoara, unde PD-L este în opoziţie, şi să limiteze cât mai mult resursele care ar permite dezvoltarea unor proiecte de către municipalitate. Contactat telefonic, pentru a comenta declaraţiile lui Ţoancă, prefectul de Timiş a susţinut că ” Radu Ţoancă nu are nici o valoare. Nu răspund la aşa ceva. Este o persoană pe care nu o cunosc. Să-şi vadă de treaba lui”.

1 COMENTARIU

  1. Pe principiul nemuritor nimic nu se pierde, totu’ se recicleaza, doi tineri corifei ai politichiei locale se’ncoarda.
    Ca despre Gigelu’ am tot comentat, ma voi limita la a da dreptate lui Raducu.
    Acu’ nici Raducu chiar nu este ceea ce clameaza.
    Mai Raducule ai uitat cum prin 92 il sustineai pe conu’ Oancea sa cucereasca Primaria? Erai la PAC si tinteai sefia organizatiei de tineret, pacat ca Manolescu s-a opus la infiintarea ei. Ai fi fost un bun presedinte al ei, daca te-ar fi sustinut si Bazil. N-a fost sa fie. Acu’ ai fi fost coleg cu Gigelu’ si nu adversar, daca ai fi urmat drumul mentorului tau (Papa Oancea).
    Raducule mai bine l-ai ataca pe Brendu ca doar nu crezi ca sluga Gigel face ceva de capu’ lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.