Şeful Penitenciarelor din România:”Crima organizată a pregătit atacuri pentru a-şi elibera liderii...

Şeful Penitenciarelor din România:”Crima organizată a pregătit atacuri pentru a-şi elibera liderii aflaţi în puşcărie”

2
DISTRIBUIȚI

Reţelele de crimă organizată din România au pregătit atacuri care vizau eliberarea liderilor aflaţi în puşcării, a afirmat, astăzi, în ioan bala 1 pcadrul bilanţului de la Timişoara, şeful Aministraţiei Naţionale a Penitenchiarelor, chestorul Ioan Băla. „Nu puţine sunt situaţiile în care sunt pregătite ambuscade împotriva maşinilor cu care sunt transportaţi deţinuţi de la penitenciare spre instanţe sau alte locuri de detenţie. Crima organizată a pregătit atacuri pentru a-şi elibera unii membrii. Din această cauză trebuie să fim pregătiţi pentru astfel de situaţii”, le-a spus Băla subordonaţilor. Ultimul caz în care autorităţile au aflat că se pregătea o acţiune în forţă pentru eliberarea unui lider interlop din Bucureşti a fost înregistrat anul trecut, dar s-a reuşit neutralizarea operaţiunii care viza oprirea maşinii de la penitenciar de o falsă maşină a Poliţiei.


Profitând de faptul că unele puşcării sunt aflate în imediata apropiere a zonelor locuite, membrii reţelelor încearcă orice pentru a introduce în puşcării telefoane mobile sau droguri, inclusiv „teleportarea” peste gard cu ajutorul unor praştii special contruite, aduse din Bulgaria. Printre primele măsuri care se vor implementa în următoarea perioadă sunt dotarea maşinilor de transport a deţinuţilor cu GPS-uri, dar şi înfiinţarea unui centru naţional de comandă care să permită monitorizarea transporturilor de puşcăriaşi şi a altor misiuni independente ale celor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor. De asemenea, cu ajutorul Serviciului de Transmisiuni Speciale, escortele vor fi dotate cu echipamente care să permită legătura cu baza în orice moment, din orice locaţie.

2 COMENTARII

  1. Ce abureala.
    De ce sa ma chinui sa organizez ambuscade si alte cele, cand mai bine dau cascavalu’ la procuroru’ tufa de venetia, ariel sau cum l’o mai chema mai plusez la judele manivelu’ si’mi eliberez fratele de la cremenal fara nici o belea.
    Pai la magistratii care’i avem este cea mai mare tampenie sa te pui sa organizezi ambuscade.
    Conashule Bala, te stiam om deshtept si cu creieru’ la tine (nu prin vecini). Ce’s brasoavele astea? Sau ai nevoie de o suplimentare de fonduri si atunci arunci cu fumigene pe piata poate s’o indura B0(c)uletz sa’ti mareasca bongetu’.

  2. Chestore ! ambuscade ai vazut in filme sau la vre-o sedinta de pregatire ca se mai face pe dincolo ! Ai primit o caruta de banii ptr gardieni ca de ! ai culoarea pootrivita si o nesimtire crasa sa vii cu povesti de 2 lei.Uiti ca la Rahova care din intamplare o pastoresti pe cele 6 sectii de arestati numai la compartimentul personal unde sunt prevazute un nr de 3 functii +un sef si un adjunct ai la ora actuala 32 de GARDIENI care sunt pa acele functii !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.