Ce riscăm cu USL(A)?

Ce riscăm cu USL(A)?

2
DISTRIBUIȚI

Denumirea corectă a marii alianţe a opoziţiei ar trebui să fie Uniunea Specială de Luptă Anti-Băsescu(USLA), nu Uniunea Social dolari  teapaLiberală (USL). Pentru că preşedintele şi toate gesturile sale din ultimii ani au fost liantul care au pus la un loc antagonicele idei ale protecţionismului social cu liberalismul. Toate şmecheriile şi chichiţele preşedintelui de a menţine PD-L-ul la putere au dus la această mişcare radicală a opoziţiei – de a se uni şi de a juca pe o singură. Planul de a desţăleni ţara de puterea portocalie, cu toate greutăţile care se vor ivi pe parcurs, are, cel puţin în sondaje, sprijinul majorităţii poporului preasătul de aroganţele pedeliste. Dacă va reuşi să treacă peste orgolii şi va obţine majoritatea care să-i permită să guverneze, noua uniune a opoziţiei are şansa să schimbe lucrurile.

Cu condiţia să nu continue politica de a ascunde dosarele „alor noştri”.


Aceasta va fi cea mai mare tentaţie pentru cei care vor avea frâiele puterii – ca şmenarii din propria curte să fie transformaţi în martiri ai prigoanei portocalii. De toate promisiunile USLA se va alege praful dacă toate furăciunile din ultimii ani nu vor fi decontate în faţa procurorilor, fără ură şi fără părtinire. Până acum, toate puterile politice care s-au succedat au aplicat politica batistei pe ţambal. Ce a contat cu adevărat a fost ajungerea la resursele financiare, care să permită îndulcirea vieţii după ajungerea la putere.  Dosarele au fost doar pentru a distruge imaginea adversarului politic, nu pentru a-l face să plătească pentru ce a făcut ilegal cu adevărat. Şi exemplul Adrian Năstase este un caz şcoală. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, cu siguranţă nu vom avea decât o senzaţie de deja vu a actualelor vremuri. Dacă schimbarea politică nu va însemna decât mutarea băieţilor deştepţi dintr-o tabără în alta, atunci românilor nu le va rămâne decât să facă un referendum şi să voteze reaparţia partidului unic – PCR – Partidul Corupţiei Româneşti.

2 COMENTARII

  1. Pot sa pun pariu ca mai important decat Basescu pentru USD este decapitarea DNA. Doar ignorantii pot crede ca acesti imbuibati sunt cu gandul la romanii de rand. Prima lor grija este sa-si scape coruptii de puscarie!

  2. Sunt disperati rau tare astia frate, doctrina lor e limitata la „Jos Basescu”, in ton cu Antenele si Realitatea.Au ajuns atat de penibile incat sa nu ne miram ca vor pierde din nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.