EXCLUSIV Wizz Air rămâne pe aeroportul din Timişoara

EXCLUSIV Wizz Air rămâne pe aeroportul din Timişoara

1
DISTRIBUIȚI

Compania low-cost Wizz Air va rămâne la Timişoara încă trei ani, a confirmat, astăzi, în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro, purtătorul wizz_airde cuvânt al aeroportului internaţional „Traian Vuia”, Nicoleta Trifan. „Contractul cu Wizz Air a fost semnat în 28 februarie şi este valabil pe o perioadă de trei ani, în urma negocierilor purtate cu operatorul aerian.


Ministerul Transporturilor a fost înştiinţat de acest contract de operare, care a fost semnat respectând AIP, publicaţia de informaţii aeronautice. Nu există clauze speciale de marketing”, a declarat Nicoleta Trifan. Semnarea contractului a intervenit în condiţiile în care au existat numeroase declaraţii ale unor reprezentanţi din judeţul Arad potrivit cărora compania low-cost urma să-şi mute activitatea din Timişoara în oraşul de pe malurile Mureşului. Wizz Air este unul dintre cei mai mari operatori care activează pe „Traian Vuia”.

1 COMENTARIU

  1. De fapt s-a acordat un discount de 85% fata de tarifele publicate in buletinul de informatii aeronautice. Acest lucru nu-l precizeaza cinstit purtatoarea de cuvint,care nu-i poate pacali pe cei avizati.Este un compromis facut pt Wizz air,chiar cu opozitia celor de la Carpat air,care in februarie au incercat sa lanseze o campanie mediatica de denigrare a aeroportului si a concurentei.Este un semnal ca cel putin pentru moment, fuziunea cu aeroportul Arad a fost stopata.Sa vedem reactia conducerii carpat(ce mai reclama!) si a celor din Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.