Foştii şefi ai poliţiei de Frontieră Timiş, mutaţi la DGA

Foştii şefi ai poliţiei de Frontieră Timiş, mutaţi la DGA

12
DISTRIBUIȚI

Surpriză de proporţii, astăzi, la Poliţia de Frontieră Timiş când de la Bucureşti au sosit documentele prin care fostul şef al instituţiei, cornel iurescomisarul Cornel Iureş, şi adjunctul acestuia, comisarul Ioan Mudure, sunt transferaţi, din 15 aprilie a.c., la Direcţia Generală Anticorupţie.


Cei  doi au fost singurii dintre şefii de inspectorate din ţară care au colaborat cu DNA în cadrul operaţiunilor antimită declanşate în vămi. Dosarul de corupţie de la vama Foeni a pornit de la probele adunate  într-un caz de contrabandă instrumentat sub conducerea celor doi. La momentul în care DNA a trecut la reţinerea poliţiştilor de frontieră şi a vameşilor, reprezentanţii DGA au recunoscut contribuţia celor doi la instrumentarea cazului din Timiş. În timpul controlului IGPF cei doi au demisionat din funcţiile de conducere, ulterior alegându-se doar cu avertismente şi fiind mutaţi pe funcţii inferioare. În acest moment, cei doi comisari sunt în concediu, iar după revenirea la noul loc de muncă vor avea avantajul că vor putea să pună umărul şi la dovedirea corupţilor şi din alte structuri ale MAI.

12 COMENTARII

  1. Cei doi chiar ca sunt virgini !!!
    Iures si Mudure nu pot fi acuzati de nimic ! sunt singurii oameni care au incerct sa faca ceva in Politia De Frontiera. Stima pentru ei !

  2. Acum sa vedem ce roade da, intarirea echipei de la DGA Timisoara, dar cred ca, ar trebui in primul rand, sa faca curatenie in curtea lor, care ….e asa de mica:)).
    Dl Botza, sa fii cu ochii pe ei!

  3. bai Bota dar e esti glumet nu gluma !intarirea echipei…….cu Mudure???!!!un bisnitar de terenuri la Sacalaz nimic mai mult! Iures?pauza totala! Un om ascultator ,cu mari limitari in gandire dar un bun executant.

  4. am serioase motive sa cred ca Dga timis a fost si va ramane pana la normala sa desfintare o institutie profund inutila. In perioada boom-ului infractional din vami cand se spaguia peste 20 de mii /militian/tura. Dga in loc sa faca anchete penale scria rapoarte informative. Acum face acelasi lucru dar mult mai profi simuland implicarea intr-un fenomen pe care nici macar nu il inteleg

  5. Da unde trebuia sa fie mutati VIRGINII astia,dragilor !!??
    Prostii, pionii , platesc !!
    Dar au si ei sotii si mai ales COPII !!!
    Si totusi PASTE FERICIT !!

  6. Ce sa faca si DGA-ul asta dle? Daca nu intervine,de ce nu intervine,daca-i salta,de ce-i salta,ca sunt nevinovati. Cine draq mai intelege pe unii oameni din tarisoara asta. Oricum noi toti suntem f.buni la comentarii,la politica,la palavrageli,dar la munca f.putin.Este mai usor sa dai din gura,sa le stii pe toate,dar sa facem ceva bun in tara asta…ioc. Daca faceau la fel si nemtii in 1944,dupa al-2-lea razboi mondial,nu mai ridicau Germania de azi,care este principala forta economica a Europei si chiar a lumii.

  7. Oppppppaaaaaaaaa…pai d-l Iures e cercetat de DNA tocmai pt…luare de mita…Naspa,nu?ofiter DGA,cu atributii in combaterea coruptiei,cercetat pt…luare de mita?sa fie asta motivul pt care i-au taiat elanul de a deveni seful dga-ului din Timis?Cica ar fi si ceva filmari,cum dijmuia…. dijma ce urma sa plece la capitala..O fi adevarat d-le Dragos?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.