Cum a descris Bojin scatoalca primită de la Bucureşti în cazul Grindeanu

Cum a descris Bojin scatoalca primită de la Bucureşti în cazul Grindeanu

1
DISTRIBUIȚI

Decizia Comisiei de Arbitraj prin care Sorin Grindeanu a fost repus în funcţia de preşedinte al organizaţiei Timişoara va fi analizată însorin grindeanu c 2 pcadrul Biroului Permanent Judeţean al PSD Timiş. Grindeanu, care este şi viceprimar al Timişoarei, a fost suspendat de acelaşi birou permanent în urma unei şedinţe surpriză la câteva zile după ce Victor Ponta a fost în vizită şi l-a lăsat afară cu şoferii pe şeful PSD Timiş, Titu Bojin, când s-a dus să discute cu primarul Gheorghe Ciuhandu. Suspendarea a fost motivată prin faptul că numărul de membrii de partid ai PSD a scăzut în Timişoara. Sorin Grindeanu a făcut contestaţie la Comisia de Arbitraj care a admis-o, prin această decizie fiind repus, practic, în funcţie.


Cu toate acestea, liderul PSD Timiş, Titu Bojin, a declarat astăzi că „Biroul Permanent Judeţean îşi va spune cuvântul vizavi de hârtia pe care am primit-o de la Comisia de Arbitraj şi posibilii candidaţi ai PSD.  Sunt convins că vor fi oameni de o calitate deosebită”. Bojin a susţinut că Grindeanu ar putea fi printre cei care vor intra în sondajul Uniunii Social Liberale pentru stabilirea candidaţilor la alegerile locale. Şedinţa BPJ al PSD Timiş va începe la ora 16.

UPDATE 1 După şedinţă, liderul PSD Timiş, Titu Bojin,  a trimis un comunicat de presă în care anunţă că membrii Biroului Permanent Judeţean  „au reconfirmat decizia luată în urmă cu două săptămâni în ceea ce priveşte desemnarea domnului Titu Bojin ca şi candidat din partea PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş”. De asemenea, s-a decis „desemnarea lui Sorin Grindeanu drept posibil candidat pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD urmând să intre în sondajele de opinie premergătoare campaniei electorale”. Înfrângerea suferită de Bojin prin repunerea lui Grindeanu în funcţia de şef al organizaţiei Timişoara în urma deciziei de la Bucureşti a fost ascunsă într-o formulare generală – o dezbatere despre „ultimele evenimente care au avut loc în interiorul partidului”. Practic, după ce BPJ a luat la cunoştinţă oficial de decizia Comisiei de Arbitraj, Grindeanu este oficial reinstalat în funcţia de preşedinte

1 COMENTARIU

  1. Acu’ e normal sa fie asa, ca doar si Titus Stapanu’ Apelor are orgaliu’ lui. E normal ca BPJ sa’l repuna pe Sorinel Pushtiu in fonctie si dupa ce ne’am incordat muscii vorba lu’ Nea Iancu: Pupat toti Piata Endependentii.
    Oricum alegerile din 2012 vor fi un mare blat. Pitzyponcu’ Gastric va catinda la cejete, Brendu’ va decola cu a lui Chera Duduca spre Brusel, Titus Stapanu’ Apelor va aramne tot la ape, ca doar trebe sa tina cineva de 6 la baraju’ de la Surduc, sa nu se inunde casutele lui Brendu et comp. Ghita Botblanos Ciuhendu va catinda la primarie, Lae Robu la Senat si totu’ ramane ca si pana acum. Prostii e aia care baga banu’ in campanie, ca fraierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.