Spaţiile de la Bastion, probleme fără sfârşit

Spaţiile de la Bastion, probleme fără sfârşit

1
DISTRIBUIȚI

Problemele cu spaţiile de la Bastionul “Theresia”, de curând renovat cu fonduri europene, sunt departe de a se fi încheiat. O societate bastion 5care avea închiriat un spaţiu de la Bastion a dat în judecată Consiliul Judeţean Timiş pentru că nu li s-a mai permis să-şi desfăşoare activitatea în acel loc. Preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc, a declarat, astăzi că firmei Stadex i-a expirat contractul în momentul începerii investiţiei consiliului judeţean de la Bastion, iar reprezentanţii firmei consideră că mai aveau contract de închiriere.


Neînţelegerea dintre CJT şi Stadex s-a datorat, conform lui Ostaficiuc, unei greşeli în contractul de închiriere a acelui spaţiu – în loc de 2007 era trecut 2008. “Comisia care analiza contractele a descoperit o eroare materială în contract. Nu i-am mai lăsat să stea pentru că nu mai aveau contract. I-am rugat să vină cu o propunere de colaborare, dar ei nu au vrut şi ne-au dat în judecată. Instanţa va hotărî dacă mai aveau contract sau nu”, a spus Constantin Ostaficiuc. Preşedintele CJT doreşte ca zona în care îşi desfăşura activitatea Stadex, unde exista un magazin de mobilă, un show-room auto şi un spaţiu pentru karaoke, să fie dedicată unor activităţi ale consiliului judeţean. De curând, CJT a aprobat caietele de sarcini pentru licitarea spaţiilor de la Bastion.

1 COMENTARIU

  1. Ca si guvernoiu’ Bo(c)uletz, Brendu’ aplica vechea tactica stramoseasca de parjolire a gliei, otravirea fantanilor si amanarea problemelor spre rezolvarea celor care vor venii, pe principiul „Dupa noi, potopu'”.
    Si in acest caz, ma refer la Bastionu’ Teresian in integralitatea lui, Brendu’ va culege roadele, atat cat va putea iar noi cimisenii ne vom alege cu ponoasele. Cum? Simplu.
    Brendu’ incaseaza comisioanele, dispare la Brusel cu Chera Duduca, firmele vor desfasura activitati care nu concorda cu destinatia culturala Bastionului, iar (M)UE va cere sa returnam banii investiti.
    Deja planu’ functioneaza. In spatiu a reintrat (Centru de pregatire pentru tineret?) ZAMBARA, condus de vesnic tanaru’ Dorin Epure, aprig conducator de tancuri resapat in militzian la circulatie, unde l’a prins revolutia din 89.
    Io sunt de acord ca tineretu’ are nevoie de zbantuiala, de una mica si chiar de un (curs) scurt la toaleta, ca de „ce’i in mana nu’i minciuna” (macar la varsta tineretii, o sa vada ei mai tarziu ca nu’i chiar asa).
    Tanchistu’ de la Zambara se pare ca a gasit solutia. Desi pretenaru’ Toni a luat’o spre cele vesnice prea devreme (Dumnezeu sa’l hodineasca), inlocuitoarea lui, Ancutza (fata vecinei mele din Mehala – Coco) a percutat la ordine si a incheiat un contract de colaborare intre Casa Studentilor si Zambara. La cum il stiu io pe locotenentu’ de tancuri, mai mult de membrele grupului de dans Reflex nu o sa’l intereseze altceva iar pe acestea o sa le plimbe cu Ferarri ca celalalt calutz cabrat a devenit cam bleg si mai mult nu se stie cat tine. In plus, se pare ca fantomele se intorc, iar urmasii lui Stanis isi cer drepturile, iar tanchistu’ se pare ca a cam cheltuit mult cu escursiile la Rio unde pleca intodeauna insotit de cate o Miss autohtona. Se pare ca chiar si Miss Bikini 1986 l’ar fi bucurat cu prezenta pe Tanchistu’ de la Rio. Asa ca el cu Ilie pot sa’si spuna sogori.
    Dar sa revenim la obiect. Bastionu’ va fi inchiriat la diverse firme, Brendu’ va incasa comisioanele iar noi vom plati ponoasele. Iar Chera Duduca o sa aiba bani de „lobutini” care sa’i toace pe strazile din Brusel. Iar vinovatu’ ramas sa plateasca va fi Pitzyponcu’ Gastric. Am crezut ca am scapat de el, dar am vazut ca a reaparut pe micile ecrane.
    Oricum, vorba ciorcovatzului: Sa inchiriati bi.neeee

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.