Cum comentează preşedintele CJ Timiş decizia ANI

Cum comentează preşedintele CJ Timiş decizia ANI

3
DISTRIBUIȚI

Pedelistul Constantin Ostaficiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, a declarat, în urmă cu scurt timp că a aflat de decizia ANI care-ostaficiuc presal consideră ca fiind în conflict de interese în afacerea Ornella Design şi că şi-a consultat avocaţii.


„Decizia o consider eronată. Voi ataca decizia în contencios administrativ în termen de 15 zile. Sunt convins că voi câştiga. Poziţia mea definitivă o veţi avea după ce vom trece prin toate căile de atac. Am 100% certitudine că am dreptate. Tot cu mine veţi continua în 2012 la Consiliul Judeţean Timiş”, le-a spus Ostaficiuc jurnaliştilor. Preşedintele consiliului judeţean a refuzat să răspundă la întrebări, plecând în grabă spre maşina sa.

3 COMENTARII

 1. Ha, ha, ha.
  Coane Brendu’le tu ai uitat cum l’ai carotat pe Coifan, cand l’ai shobolanit cu Poenaru’. Tu ai uitat cum ciorcovatzu’ a scos din palarie un sondaj in care Petrica avea un scor ametitor, si chiar a clamat: „Petre esti cel mai tare”; pentru ca dup’aia sa’l caroteze.
  Acu’ Pitzyponcu’ Brutus Gastricu’ a scos si el un sondaj in care matalutza ai un scor ametitor, dupa care urmeaza sa te caroteze. Ehei, conashule, la tradare este coada.
  Coane Brendule, cine crezi ca a trimis actele la „draga de ANI”? Cine crezi ca a dat actele in public? Daca nu stii, iti spun io. Doua personaje, sunt vinovate pentru asta. Sunt ca doi siamezi, Pic si Poc, Pat si Patashon, Cip si Dale. Aiurea.
  De fapt, este unu’ pitic carele are birou la doi pasi de matalutza si inca unu’ carele are afaceri cu matalutza. Cum te fac pretenarii, sa stii de la mine ca nu te face nimeni. Dusmanii nu aveau de unde sa stie carele erau punctele slabe ale lu’ matale. Pe cand pretenarii si partenerii de afaceri, eheheei calutzu’ moshului. „Dusmanii iti poarta pica da’ n’au valoarea ta”, pe cand pretenarii in fata te ling iar pe la spate te scuipa si abia asteapta sa’ti bage cutzitu’n spate.
  Tot ei au trimis toate actele la „draga de ANI” si au asteptat sa’ti rupi gatu’.
  Coane Brendu’le cine te’a consigliat sa il sustii pe Buldog? Exact unu’ din cei care urmeaza sa te caroteze.
  Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa carotati bineeeee.

 2. @roibu
  Vad ca voi ca si limbisti ai lu’ „prezi” ati intrat in priza. Da’ vad ca sunteti tot mai putini. Acu’ vreo doua luni, cand il atacam pe Brendu’ sareau vreo zece in apararea lui. Acu’ vad ca a mai ramas o martoaga amarata.
  Afla ca nu sunt platit, nici la metru nici la minut. Am o placere deosebita sa aflu ca Brendu’ dupa ce ceteste comentariile lu’ je, ii creste nevelu’ de colestrerol, i se umfla venele de la ceafa si are atacuri de pierdere a vorbirii cateva secunde.
  Aceste sentiment este ca si acela al posesiei unui Card Master, senzatia este nepretuita. Pentru alte cestiuni este mastercard.
  Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa masterati bineeeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.