Războiul insolvenţei Euromobille – se cere schimbarea administratorului judiciar pentru „colaboraţionism” cu...

Războiul insolvenţei Euromobille – se cere schimbarea administratorului judiciar pentru „colaboraţionism” cu Nicolae Mann

1
DISTRIBUIȚI

Procesul de insolvenţă al firmei Euromobille, controlată de controversatul om de afaceri Nicolae Mann anchetat de DIICOT , a avut, mann 44 pastăzi, un nou termen la Tribunalul Timiş. După ce Aton Transilvania  a fost depusă o  cerere de înlocuire a administratorului judiciar al Euromobille, firmei de lichidări judiciare SCP Alfa& Quantum Consulting SPRL, a mai fost făcută încă una. De data asta din partea Corporate Recovery Management, care a preluat creanţa de la Romexterra Bank de peste 35,1 milioane lei. Printre motivele invocate de CRM se află faptul că firma de insolvenţă a omis să atace creanţele suspecte ale lui Nicolae Mann şi ale apropiaţilor săi prin care la acest moment controlează procesul de insolvenţă.


De asemenea, s-a reproşat firmei de insolvenţă faptul că a făcut cheltuieli mari şi nejustificate. Fostul judecator sindic Casiana Seculi, care a judecat dosarul de insolvenţă al Eruomobille, a cerut să fie mutată la secţia civilă după ce PRESSALERT.ro a publicat o înregistrare video în care aceasta apare mângâindu-l şi sărutându-l pe Bogdan Alic, unul dintre reprezentanţii SCP Alfa& Quantum, firmă numită de Seculi ca administrator judiciar. Reprezentanţii Euromobille nu au putut prezenta judecătorului anexele de la două facturi, suspectate că ar fi fost falsificate, susţinând că „presupunem că s-au rătăcit când au fost date actele pentru controlul celor de la Fisc”. Instanţa se va pronunţa pe cererea de înlocuire a administratorului judiciar în 19 mai, iar următorul termen în dosarul de insolvenţă este în 26 iunie.

1 COMENTARIU

  1. de ce nu este cercetata si analizata activitatea fostului granicer_militian de frontiera, GHEORGHE CIOBANU,angajat al lui MANN pe functia de jurist_manager,care are o implicare grava in toate aceste marsavii care s_au intamplat acolo,cel care facilita introducerea ilegala, prin VAMA CENAD,unde era sef,pana si a armelor de vanatoare,folosite de firma de paza a lui MANN si de angajatii sai pt.paza terenurilor si pt.braconaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.