RAZIE Un şofer a încălcat legea la fiecare 3 minute

RAZIE Un şofer a încălcat legea la fiecare 3 minute

2
DISTRIBUIȚI

O acţiune a Poliţiei rutiere desfăşurată în această dimineaţă, între orele 7 şi 9, în Timişoara a scos la iveală că şoferii sunt extrem politia rutieraindisciplinaţi în trafic când se grăbesc.


În numai 120 de minute cât a durat razia, au fost constatate 41 de încălcări ale Codului rutier.Cei 13 poliţişti participanţi la acţiune au prins cu ajutorul aparatelor radar 21 de autoturisme care rulau  cu o viteză peste limita maxim admisă pe tronsoanele de drum monitorizate. O altă „ţintă” a acţiunii au fost şoferii care depăşesc coloanele oprite la semafor. În 11 cazuri, şoferii au fost amendaţi şi le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice  pe o perioadă de 30 de zile. În urma raziei de dimineaţă, rutieriştii au dat şi amenzi, valoarea acestora fiind de 4277 de lei. Reprezentanţii Poliţiei Timiş au avertizat că astfel de acţiuni vor mai fi organizate în perioada următoare.

2 COMENTARII

  1. Tovarase ziarist, la fel ca si in „incidentul” cu focurile de arma de acum 2 saptamani, cautati sa atrageti cititorii prin titluri incendiare ce nu corespund realitatii.
    Daca nu este asa ar trebui sa stiti ca intre „Un şofer a încălcat legea la fiecare 3 minute” si cele cuprinse in material exista diferente ce sunt date mai ales de incalcarea sau necunoasterea unor reguli gramaticale.
    Ori poate totusi prima varianta este corecte….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.