Subcomisarul Şaptebani explică de ce i-a făcut plângere penală agentului Spătar

Subcomisarul Şaptebani explică de ce i-a făcut plângere penală agentului Spătar

3
DISTRIBUIȚI

Subcomisarul Cristinel Şaptebani, şeful Poliţiei de Frontieră Ccaraş Severin, şi-a exprimat, după două zile, punctul de vedere legat de materialul publicat de PRESSALERT.ro care a dezvăluit faptul că, în 2009, când era şeful punctului de trecere a frontierei Moraviţa i-a făcut plângere penală unui agent de la Poliţia Rutieră pentru că şi-a permis să-l oprească la un filtru instalat în apropierea vămii şi să-l amendeze.


Ulterior, procurorul a decis neînceperea urmăririi penale pentru agentul Alexandru Spătar şi pentru martorul asistent, considerând că poliţistul a acţionat conform prevederilor legale. Şaptebani susţine că „la solicitarea echipajului de poliţie nu am refuzat efectuarea controlului autoturismului, aspect declarat şi de martorii oculari. Totodata, am considerat că în exercitarea atribuţiilor de serviciu  agentul nu a respectat procedurile legale, fapt pentru care am  uzat de dreptul de a înainta o plângere penală în acest sens. Aceasta poate fi adresată oricărei unităţi de Parchet care este obligată să verifice competenţa materială şi teritorială. Parchetul a soluţionat plângerea respectivă si nu comentez deciziile instituţiilor Ministerului Public”.

3 COMENTARII

  1. atata timp cat judecatorii au spus ca politistul a procedat corect, inseamna ca acest sef de politie nu cunoaste procedurile legale, atunci cum naiba este politist??? numai in Romania se poate asa ceva

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.