EXCLUSIV Cornelia Corescu, anchetată de DNA într-un nou dosar penal

EXCLUSIV Cornelia Corescu, anchetată de DNA într-un nou dosar penal

6
DISTRIBUIȚI

Problemele nu s-au terminat pentru şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, Cornelia Corescu, care a fost trimisă în judecată de DNA alături de secretarul executiv al PD-L Timiş, Vasile Medeşan, pentru trafic de influenţă în dosarul „bani pentru partid”. În timpul percheziţiei pe care poliţiştii şi procurorii de la DNA au făcut-o, în septembrie, în biroul Corneliei Corescu de la ITM, imediat după ce aceasta a fost reţinută, au descoperit mai multe ştampile aparţinând unor societăţi comerciale, ordine de plată şi alte documente ale unor firme în original.


De asemenea, într-un dulap a fost găsit un ceas, cât şi o loţiune de corp şi un gel inscpriţionate „Hotel Streliţia”. Pentru că urmărirea penală efectuată în dosarul „bani pentru PD-L” nu a putut” stabili în timp util provenienţa bunurilor găsite în biroul inculpatei,  şi nici a legăturii acesteia cu documentele şi ştampilele aparţinând diferitelor societăţi comerciale”, procurorul a decis disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor într-un alt dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de primire de foloase necuvenite şi conflict de interese.

6 COMENTARII

  1. Dece nu va sesizati si in privinta
    ficei sale Anca Corescu , cea care a ajuns directoare la Casa Studentiilor , inainte fiind doar educatoare , Cum se poate asa ceva??????!!!!!

  2. bai FANE !
    sa ti-o trag, pai tu ai vrut sa fie pusa directoare nevasta-ta, haiiiiiiiiiiiiiii ?
    pai doamna arestata(temporar !) si fii-sa au fekut ceaua pintru Partidu asta , asa ca ciocu mic mah caraghiosule.

  3. Ce e anormal in faptul ca a fost educatoare si acum e director la CS? Inteleg daca era educatoare si ajungea sefa la Vama sau Finante! Dar am mai vazut electronisti si la agricultura! Asa si Ostaficiuc a lucrat la cooperativa, iar acum e la cjt. Sau Bacala facea taxi iar acum e prefect! Si?

  4. pai, nu v-ati dat seama ca in pdl prima conditie este sa fi HOT?la propriu si la figurat si cu prostimea INAINTE pentru promovare(ca doar numai prostii sunt supusi).HA < HA

  5. Eu as fi vrut sa nu se mai puna baza pe nepotism ci pe competenta. in mod normal daca… gestionezi… si te ocupi de educatia copiilor sub 6 ani, ce drq poti sa cauti la Casa Studentilor? apropo bai Borza pe „Doamna Masa” o sa o mai tina mult si bine la „bulau” !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.