Doi primari din Timiş, care nu mai pot candida, încearcă să păstreze...

Doi primari din Timiş, care nu mai pot candida, încearcă să păstreze funcțiile în familie

0
DISTRIBUIȚI

Teodor Pavel, actualul primar al orașului Recaș, acuzat de-a lungul mandatelor sale de numeroase abuzuri și ilegalități printre care scandalul declanșat în urma presiunilor pe care le-a făcut asupra polițiștilor locali și a conducerii IPJ dar achitat în final, ori starea de incompatibilitate în care se afla din cauza nerespectării regimului juridic al conflictelor de interese soldată cu o sancțiune și interdicția de a mai candida pentru o funcție de ales local.

Respectiv Luchian Savu, primar al comunei Șandra demis în urmă cu mai bine de un an de prefectură după ce Agenția Națională de Integritate l-a găsit incompatibil iar instanța a confirmat raportul ANI printr-o hotărâre definitivă, au considerat, în ciuda prevederilor legale, că sunt îndreptățiți să își depună din nou candidatura în speranța obținerii unui nou mandat.

S-au ales cu candidaturile respinse prin hotărâri definitive ale Tribunalului Timiș dar cei doi intenționează să lase funcțiile moștenire fiilor lor, pentru a putea conduce în continuare, din umbră, cele două primării.


Aurel Adrian Pavel și Natanael Savu trebuie să adune până în 30 aprilie semnăturile necesare pentru a-și putea depune candidaturile. Pentru stabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.