„Ţeparul” cu plasa cu fructe, reţinut din nou de Poliţie

„Ţeparul” cu plasa cu fructe, reţinut din nou de Poliţie

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat care a fost reţinut în luna aprilie pentru că a înşelat mai multe persoane a fost din nou prins de poliţiştii timişeni după o nouă serie de „ţepe”. I.Ocsi, de  22 ani,  din Lugoj suna pe la uşi  şi unde îi răspundeau bătrâni, profitând de neatenţia acestora, îşi dădea diferite identităţi.


 Sub pretextul că rudele sunt bolnave cerea bani şi are nevoie de bani pentru o perioadă scurtă de timp. În schimbul banilor suspectul le oferea părţilor vătămate o plasă cu fructe în semn de mulţumire.  În luna octombrie  s-a recomandat unei victime ca fiind fiul poştăriţei şi în schimbul unei plase cu struguri, pere şi banane a primit cu împrumut  suma de 300 de euro şi 300 de lei. Asta după ce în luna aprilie a păcălit o altă femeie, prezentându-se ca nepotul dintr-o altă localitate. Suspectul urmează să fie prezentat procurorului, care va decide dacă-l va prezenta sau nu instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

1 COMENTARIU

  1. atentie si la escrocii din bacau si constanta DIACONESCU NICOLAE SI DIACONESCU MARINEL DIN MIRCEA VODA CONSTANTA SUNT ALIATI CU ESCROCII DIN BACAU RESPECTIV CARAZA DAN CONSTANTIN SI LEHADUS GHEORGHITA .
    CONCUBINAJUL LOR ESTE DESIGUR UNUL INFRACTIONAL ,SUB UMBRELA UNOR FIRME MAI NOI SAU MAI VECHI ,CUMPARATE,PUN LA CALE PLANURI MALEFICE ,INSELACIUNI FRAUDE .
    ATENTIE LA FIRMELE PATRONATE DE ACESTI SINISTRI IMPOSTORI
    SC AUTOTRANS SERVICE MIRCEA VODA
    SC CARAZACONSTRUCT GALATI
    SC MEGA BLOC SATU NOU MEDGIDIA
    SC COS AND CONSTRUCT MIRCEA VODA
    SC GELAR SRL BACAUCaraza dan constantin din bacau (danutz_dtz19) 22 de ani si lehadus gheorghita ZIS GEO tot din bacau 38 de ani sunt priceputi in toate ,sub umbrela sc carazaconstruct din galati si sc mega bloc medgidia se s-au pus pe capatuiala, din munca altora. ajutati de complici ,acestia pun la cale fraude de mii de euro. atentie la firmele escrocilor sc carazaconstruct din galati si sc mega bloc din medgidia SC AUTOTRANS SERVICE MIRCEA VODA SC GELAR SRL BACAU ,SC COS AND CONSTRUCT SRL MIRCEA VODA , acompaniaza cincu daniel ,BOHAN IULIAN ,DIACONESCU MARINEL SI DIACONESCU NICOLAE DIN MIRCEA VODA ,. lehadus gheorghita din bacau str infratirii 58 este atat de marsav incat si-a escrocat pana si prietenii apropiati cu sume importante de bani . caraza dan constantin este indeaproape sustinut de tatal sau caraza teofil din bacau str marasesti 159/a/37 ,cel care ar fi trebuit sa fie primul in a lua atitudine impotriva acestor comportamente infractionale

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.