EXCLUSIV Motivul pentru care Ostaficiuc zice că-i este hărţuită familia

EXCLUSIV Motivul pentru care Ostaficiuc zice că-i este hărţuită familia

8
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, pedelistul Constantin Ostaficiuc, a încercat, ieri, să se victimizeze atunci când a venit vorba de scandalul Ornella Design şi conflictul său de interese, cerând să nu-i mai fie hărţuită familia şi să fie lăsată în pace.


„Am sesizat şi organele abilitate”, a supralicitat Ostaficiuc, refuzând însă să dea alte informaţii despre cei care l-ar hărţui de câteva luni. Singura plângere care a fost depusă la Poliţie în ultima perioadă este cea a ginerului lui Ostaficiuc, Codrin Andreescu, cel cu care şeful CJ Timiş a semnat contractul pentru parcela A0 din Parcul Industrial şi Tehnologic Timişoara. Soţul fiicei lui Ostaficiuc a reclamat, în 17 noiembrie, în timp ce avea parcată Volkswagen-ul Touareg, în zona Pieţei Unirii, i-ar fi fost fost furat capacul  de la un ştergător şi un prezon, au declarat surse oficiale din Poliţia Timiş pentru PRESSALERT.ro. Plângerea care a fost înregistrată la Poliţia Municipiului Timişoara a primit neînceperea urmăririi penale pe motiv că prejudiciul este foarte mic, nefiind identificat nici un suspect.

8 COMENTARII

  1. Mai lasa-l pe asta sa respire si scrie despre firma cargo pro cereal.

    Parca era un Bentley prin oras cu numerele CPC.

    Botza , Renasterea Banateana ti-o ia inainte …rusinica , rusinica !

  2. Costele, cu regret iti spun, esti jalnic. Te faci de tot rasul, omule. Ieri dimineata, la 7.58, ti-ai parcat tuaregul de serviciu, pe trotuarul din Alea Torontalului, mai exact pe pista de biciclete, ca te-ai dus la avocatul tau, cate are casa in zona. Oare ai vorbit despre prezoane si capace sau despre Cornelia Corescu, care zace in puscarie pentru ca nu te-a dat in gat, sa-ti fie rusine si tie si ciracilor tai. Ai ajuns de rasul lumii sa spui acum ca familia iti este hartuita pentru o fapta din 17 noiembrie, care se rezuma la un prezon si un capac de roata.
    Da voi ca ati furat pensiile oamenilor si ajutoarele sociale de la gura copiilor cu handicap, cum se numeste asta? Cred ca-ti fac si eu o plangere penala, pentru parcare ilegala si ca, din cauza ta, m-am acidentat si mi-am rupt ventilull de la bicicleta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.