Doi poliţişti de la „Economic” au refuzat o şpagă de 2.000 euro...

Doi poliţişti de la „Economic” au refuzat o şpagă de 2.000 euro UPDATE Ce a păţit „omenosul”

3
DISTRIBUIȚI

Un timişorean a fost prins în flagrant, ieri, în timp ce dădea şpagă 2.000 euro unor ofiţeri de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Timiş. Cei doi angajaţi MAI au sesizat faptul că Dumitru Apetri , cel care conduce firma care deţine printre altele şi restaurantul Casa Blanca din Timişoara, a încercat să-i „omenească” după ce în urma unui control au constatat două infracţiuni la regimul jocurilor de noroc şi au ridicat nouă aparate de jocuri de noroc.


„Cu ocazia controlului efectuat, administratorul punctului de lucru al societăţii respective, Apetri Dumitru a lăsat să se înţeleagă că este dispus să ofere o sumă de bani ofiţerilor constatatori pentru a nu fi luate măsuri împotriva sa. Ulterior, Apetri Dumitru a promis, în mod repetat, poliţiştilor suma de 2000 euro pentru soluţionarea favorabilă a dosarului penal în care este cercetat”, se arată în comunicatul DGA. În urma denunţului depus de cei doi poliţişti, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş şi ofiţerii DGA au organizat flagrantul, prinzându-l pe bărbat în momentul în care le dădea banii. Acesta a fost reţinut, urmând ca, astăzi, să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru dare de mită.

UPDATE Tribunalul Timiş a decis arestarea şefului de la Casa Blanca pentru 29 de zile. Avocatul lui Apetri a declarat imediat recurs, care va fi judecat de Curtea de Apel Timişoara.

3 COMENTARII

  1. felicitari politistilor! iar acel patron sper sa putrezeasca in puscarie si sa-i fie confiscata toata averea, toti hotii si nenorocitii isi fac veacul prin Casa Blanca, sper sa luati in vizor si barul lui Udrea, Millenium din calea Lipovei, str Pomiculturii, sau va este frica de Udrea? fiindca nu am prea vazut Garda Financiara, Economicul, I.T.M., Pompierii…etc sal controleze si sa-l streseze non-stop asa cum face el cu victimele lui….institutiile statului ar trebuii sa profite ca Udrea are firma deschisa pe numele lui si sa-l streseze la maxim cu controalele, pana le ies din cap figurile de interlopi.
    P.S. la Udrea in bar exista si aparate de noroc iar in fiecare seara se aduna toate scursurile societatii in acel bar si o dau toti de-un poker pe bani…vi-am dat pontul acum calcatil pe cap cu controalele!

  2. nu cumva construieste ceva….?nu de alta,dar poate a mai dat cate ceva si pana acum,ca de prieteni,care nu fac autodenunt,are parte,pe la acelasi serviciu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.