Cornelia Corescu, aşteptată cu trandafiri la Curtea de Apel Timişoara

Cornelia Corescu, aşteptată cu trandafiri la Curtea de Apel Timişoara

7
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişoara a judecat, astăzi, cererea de liberare provizorie sub control judiciar depusă de Cornelia Corescu, fostul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, acuzat de DNA în dosarul „bani pentru PD-L”. Aceasta a fost aşteptată în faţa sălii de judecată de aproximativ 20 de apropiaţi, mai toţi având în mână câte un trandafir roşu. Asta pentru că, astăzi, este ziua de naştere a Corneliei Corescu. Cu toate insistenţele, escorta de la penitenciar nu le-a permis să-i dea nici o floare. Cu ochii în lacrimi, fostul şef al ITM şi-a salutat apropiaţii care-i făceau semne de încurajare.


Apărătorii Corneliei Corescu au cerut instanţei aprobarea cererii pe motiv că ” a stat şapte luni în arest preventiv, o perioadă de timp la limita rezonabilului. Nu trebuie ca arestul să se transforme în executarea pedepsei. Inculpata a recunoscut desfăşurarea faptelor, dar nu şi acuzaţiile care i se aduc. Punerea sa în libertate nu ar avea cum să influenţeze desfăşurarea procesului”. Procurorul DNA a solicitat respingerea cererii pe motiv că nu s-au schimbat temeiurile arestării şi inculpata nu a recunoscut acuzaţiile. Cornelia Corescu a promis că, dacă va fi eliberată, va respecta toate condiţiile impuse de instanţă. Curtea de Apel Timişoara a rămas în pronunţare.

7 COMENTARII

  1. Interesantă ar fi fost poza apropiaţilor ce au aşteptat_o pe CUREASCA cu trandafiri roşii. Pot fi, persoane ce sigur au o legătură dacă nu o tăinuire via_vis de faptele săvârşite de această penală pocăită.
    Acum cere clemenţă,dar când a făptuit toate relele nu s_a gândit că există şi pentru ea o masură?
    Câtă lume amărâtă a lasat această farsoare, câte vieţi a distrus,câtă disperare a semănat, câte furtuni a provocat cu speranţa că nimeni şi nimic nu o poate înfrânge;
    Durerea ei poate fi mare pentru că este înfrântă de propriile fapte şi plateşte cu propria masură ;
    Ii dorim sarbatori la fel de fericite precum le-a oferit si ea celor corecti, demni, cu coloana vertebrala,hapsirz dar neprotejati de ea.

  2. Cea mai mare nesimtire ce poate patii aceasta femeie…trebuie sa nu uitati ca inainte de toate are si ea o familie..este mama!!!iar despre ce a facut…nu e grav deloc daca stam sa ne uitam ce face Basescu,Udrea,Nicolaiciuc si multi altii!!!

  3. In atentia tuturor postacilor: Nu uitati ca starea precara in care ne aflam, ca natie, are drept cauze principale (dupa puturosenie, fireste), coruptia si hotia din administratia publica. In consecinta, este foarte greu sa fii crestin autentic si sa-ti para rau de un om aflat in situatia penalei de la ITM, cand te gandesti ca face parte din sleahta care, zilnic, cara cu sacosa acasa bucati din viitorul copiilor nostri!!!

  4. Underbanat ,prefer sa nu te cataloghez, avand in vedere ca suntem pe blogul lui Dragos , dar totusi esti cam prost. probabil Man e mult mai curat…e vorba de incercarea de mituire a unui judecator…..important nu este cat de penala este Corescu ci cum se aplica legea in cazul lui Man…pt ca el nu prezinta pericol public ,..se pare,..insa Corescu este un monstru periculos.
    Si cati o mai fi mituit………si nu uita tu platesti din buzunarul tau pentru fiecare zi de incarcerare a lui X sau Y.
    Deci pentru astfel de fapte nu are rost sa fii cercetat in stare de arest….in schimb criminali sunt cercetati in stare de libertate…poate e prea greu sa intelegi..si mai spuneai de ziua de Paste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.