Cum jonglează inconştienţii cu catastrofa la fostul combinat Solventul VIDEO

Cum jonglează inconştienţii cu catastrofa la fostul combinat Solventul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Hinghierii de metal, cate au preluat în forţă controlul asupra fostului combinat Solventul, aruncându-i în stradă pe reprezentanţii administratorului de sechestru şi interzicându-le apoi accesul, au început din nou să taie instalaţiile care au mai rămas. PRESSALERT.ro a surprins, în această diminieaţă, imagini cu muncitorii firmei care lucrau în condiţii extrem de periculoase, în apropierea rezervoarelor pline de reziduuri de combustibil. Ţevile instalaţiilor, care erau sigilate şi puse sub sechetru de un executor judecătoresc, erau smulse cu ajutorul unui escavator şi duse pe o platformă de beton din apropiere unde erau tăiate cu autogenul.


Focul a cuprins ţeava şi a fost nevoie de intervenţia unui muncitor cu instinctorul pentru a stinge flăcările. Un fum gros a ieşit din ţeava lungă de câţiva metri de parcă ar fi fost o locomotivă cu abur. Muncitorii care taie sunt ai firmei care s-a apucat, acum o săptămână, să scoată ilegal din pământ ţevile care leagă Solventul de combinatul din Pancevo.

Toate operaţiunile de tăiere din interiorul Solventului se desfăşoara la câţiva metri de locul unde, în urmă cu câteva săptămâni, a izbucnit un incediu care era să provoace o catastrofă. În timp ce pericolul producerii unei tragedii este extrem de ridicat, autorităţile statului par neputincioase în faţa tupeului hinghierilor de metal, care sfidează legea şi care au instituit propriile reguli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.