Liberalii au anunţat cine va fi noul prefect de Timiş. Vezi propunerea...

Liberalii au anunţat cine va fi noul prefect de Timiş. Vezi propunerea PSD

5
DISTRIBUIȚI

Şeful PNL Timiş Nicolae Robu a anunţat astăzi propunerea liberalilor pentru funcţia de prefect al judeţului Timiş. Asta după ce premierul desemnat Victor Ponta a anunţat că, imediat după ce va trece de parlament, va schimba toţi prefecţii numiţi de Emil Boc. Robu a anunţat că propunerea PNL  este Liliana Oneţ,  jurist, care momentan  este consilier superior în cadrul corpului de control în cadrul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş.  Două motive stau la baza propunerii Lilianei Oneţ pentru această funcţie -CV-ul, plin de funcţii în cadrul administaţiei şi faptul că este femeie.


„Asta arată încă o dataă, că PNL Timiş nu este un partid misogin, după cum s-a tot spus”, a afirmat Robu.   Nominalizarea candidatului ăentru funcţia de subprefect va fi făcută de PSD Timiş. Nicolae Robu a precizat că învestirea în funcţie a Lilianei Oneţ va fi făcută dacă aceasta va avea susţinerea partidelor care fomează USL Timiş.

UPDATE PSD a decis ca pentru Prefectura Timiş propunerea să fie Eugen Dogaru, cel care a mai fost subprefect. Acesta se bucură în special de sprijinul aripii tinere din PSD. Decizia finală în privinţa persoanei care-l va înlocui pe Mircea Băcală va fi luată la Bucureşti.

5 COMENTARII

  1. Va rugam sa priviti si la VAMESUL de Moravita viitor PREFECT de ARAD ,care are o vasta experienta in administratie….. administrarea marfurilor accizabile din sopuri, a combustibililor lichizi prin benzinarii. Studii de specialitate absolvite in baruri particulare din moluri. Iar am depasit timisorenii cu oamenii nostri de mare valoare. sper sa se trezeasca cine trebuie si DORELII – popi si caprari care conduc PSD -ul Aradean sa zboare din functiile de decizie.

  2. Liliana Onet e o doamna desavrasita care va face o treaba grozava ca prefect! Gurile rele … ciocu mic sa nu va inecati cu portocale 😉

  3. putin imi pasa daca vor conduce rosii(comunistii)portocalii sau oricine altcineva,la noi toti is o apa s-un pamant!
    .As vrea sa primim pensiile alea pe care v-ati tot laudat ca ni le dati si salariile marite cu ceea ce s-a furat de la noi,dar aud cu revolta ca nu sunt bani.Pai,cum acuma nu mai sunt, dar cand nu erati la putere erau?unde sunt banii?
    Nu va mai votez…..,veci…..,de ciuda,il votez pe Diaconescu Dan,asa ca sa va invatati minte !si si altii tot asa or sa faca!daca e rau,macar sa va fie si voua !
    Sa bagati de seama ca oamenii is tare suparati ca ati promis,numa, si nu va tineti de cuvant si il voteaza pe Dan Diaconescu si sa stiti ca is multi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.