Martorii din dosarul „şpagă la Finanţe” au vorbit despre relaţia dintre Gabriela...

Martorii din dosarul „şpagă la Finanţe” au vorbit despre relaţia dintre Gabriela Ionescu şi Dinu Călin

1
DISTRIBUIȚI

Procesul în care sunt judecaţi fostul director adjunct al Finaţelor Publice Timiş, Gabriela Ionescu, şi complicele acesteia, Dinu Călin, pentru fapte de corupţie a continuat, astăzi, la Tribunalul Timiş, unde au fost audiaţi mai mulţi martori propuşi de apărare. Unul dintre subordaţii Gabrielei Ionescu a declarat că „inculpatul Călin venea în vizită la Gabriela Ionescu, ştiind că sunt într-o relaţie mai apropiată” şi că a fost de faţă când aceasta i-a dat de mai multe ori bani ca să cumpere materiale pentru construirea casei.


Ba mai mult a susţinut că „în jurul datei de 1 decembrie, i-a dat bani ca să cumpere produse de Crăciun pentru bătrâni”. Fratele Gabrielei Ionescu  a fost, de asemenea, audiat, şi a declarat că a văzut când i-a dat bani lui Dinu Călin bani pentru lucrări, dar a susţinut că nu a văzut dacă a primit înapoi facturi. Apărarea a încercat astfel acuzaţiile DNA că Ionescu a primit pachetele pe care PD-L trebuia să le dea la mai multe cămine de la denunţătorul Cardoş şi bani pentru diversele amenajăro de la cas. Dinu Călin a devenit extrem de nervos atunci când instanţa i-a respins două întrebări adresate unui martor legate de biletele la ordin pe care le-a dat în schimbul datoriilor făcute pentru construcţia casei Gabrielei Ionescu, bilete la ordin primite de la denunţător. La solicitarea apărării, au fost vizionate în şedinţă secretă înregistrările video cu întâlnirile dintre denunţător şi Ionescu.

1 COMENTARIU

  1. ASTEPTAM SI ALTE NUME SONORE DIN FINANTE (DIRECTORI-SEFII DE SERVICIU-INSPECTORI)IN ACEST CAZ .IONESCU NU A FOST SINGURA INPLICATA IN ACEST CAZ STIAU SI ATII DE CE FACEA EA …………

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.