După articolul publicat de PRESSALERT.ro, mii de timișoreni cer redeschiderea totală a...

După articolul publicat de PRESSALERT.ro, mii de timișoreni cer redeschiderea totală a Parcului Rozelor

1
DISTRIBUIȚI

Publicarea de către PRESSALERT.ro a articolului despre transformarea Parcului Rozelor în puşcărie cu program redus nu a rămas fără ecou în rândul timişorenilor. A fost iniţiată o petiţie online cu un titlu sugestiv „Timişoreni – spuneţi NU îngrădirii accesului public în Parcul Rozelor – parc public!”.


În doar cinci zile peste 2300 de nemulţumiţi s-au alăturat acestei cauze şi au cerut redeschiderea totală a parcului care, după reamanejare, este închis în fiecare zi de luni, iar în celelalte nu mai este deschisă decât una dintre porţile de acces. Timişorenii nemulţumiţi nu s-au sfiit să lase şi mesaje celor de la Primăria Timişoara – „Parcul Rozelor e ca toate celelalte parcuri de plimbat şi sărutat, nu de „vizitat” !”  sau „e foarte multă muncă lunea în parcul rozelor, d-aia la ora 6 am fost dat afară de comunitari dintr-un parc absolut GOL….că e foarte mult…”. Cei care vor să semneze petiţia online o pot face aici http://www.causes.com/causes/767216-timisoreni-spuneti-nu-ingradirii-accesului-public-in-parcul-rozelor-parc-public

1 COMENTARIU

  1. Pressalert face niste jocuri murdare. Am fost in Parcul Rozelor, nu era inchis, l-am vizitat de la cap la coada in zile diferite, unii muncitori chiar lucrau la intretinerea lui. Sunteti niste persoane demne de dispret. Nici acum cand avem un parc exceptional atat al Rozelor cat si al copiilor, nu vreti sa incetati cu aceste porcarii. Stim ca sunteti platiti de grupurile de interese, dar ne-am saturat si de voi si de ei. Nu meritati sa va adreseze nimeni nici-un comentariu, dar am facut-o fiindca nu puteam sa nu-mi exprim scarba fata de fituica voastra care slujeste interese meschine si nu ale timisorenilor, asa cum vreti voi sa demonstrati. Se vede cu ochiul liber. Vrem sa va aruncam din viata acestui oras ca pe niste gunoaie care-i murdaresc obrazul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.