EXCLUSIV Vameşul şpăgar „Nelu Motor” ieşea la suc cu liderii PSD Timiş

EXCLUSIV Vameşul şpăgar „Nelu Motor” ieşea la suc cu liderii PSD Timiş

7
DISTRIBUIȚI

Vameşul Ion Chincea, cunoscut mai repede prin porecla „Nelu Motor”, arestat după ce DNA l-a acuzat că a cerut şi primit şpagă pentru două importuri, nu pierdea nici o ocazie de a se lăuda cu apartenenţa sa la PSD şi cu legăturile pe care le avea cu liderii judeţeni ai partidului. La vama de la aeroportul Timişoara s-a lăudat colegilor că este membru PSD cu carnet. Şi planurile sale nu se opreau aici – apropiaţilor le-a spus că din toamnă urma să devină şef al vămii de la aeroport, având în vedere sprijinul politic de care se bucura. „Nelu Motor” a fost, cel puţin în ultimele luni, apropiat de de liderii PSD Timiş, mergând cu aceştia inclusiv la mese.

Întâlnirile cu „Nelu Motor” au fost confirmate de preşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi şeful organizaţiei judeţene a social-democraţilor, Titu Bojin, care a declarat pentru PRESSALERT.ro că ” îl ştiu de domnu Nelu.


S-a învârtiti în ultima perioadă în jurul nostru. O singură dată am băut cu el, cu Marcel Mihoc şi alte patru cinci persoane un suc împreună. N-am fost la mese cu el. Aşa cum era, eu l-am văzu un sufletist. Ne-am întâlnit de două, trei ori. De când a venit PSD la guvernare, sunt mulţi care se dau rotunzi. Am verificat şi nu este membru de partid cu carnet. Numirile la servicii din astea – vamă, poliţie, poliţie de frontieră – nu se fac cum vor unii”. La rândul său, secretarul executiv al PSD Timiş, Marcel Mihoc, a susţinut despre Chincea că „a fost membru de partid acum vreo opt ani. Nu este membru PSD acum. Nu apare în baza noastră actualizată. Am auzit la televizor o expresie interesantă la televizor – maidanezii care se duc la PD-L când e la putere, care trec la PSD când ajunge la putere. Domnul preşedinte Bojin este suficient de deştept să nu se lase păcălit de astfel de maidanezi. Să stai la masă cu cineva e altceva. Nu înseamnă ceva, neapărat”.

7 COMENTARII

  1. asta explica TOT,DE CE ACUM SI DE CE EL; cred ca sunt altii mai minjiti ca el in aero tm, SE STIE, PE SISTEM!! Oare cine avea interesul ? cui trebuia sa-i ia locul? a friend of a friend of a friend………..

  2. Aceeasi intrebare ca Nicoara; ce faceti cu Ciobanu? De ce l-ati luat asa de repede sub aripa? Si asa se comenteaza peste tot, ca ati facut blatul cu PDL-istii. Metoda destul de simpla; una mie, una tie. Dar culmea a fost ca peste tot au cistigat pdl-istii, in zone importante, de ex.Deta Ciacova Gataia…

  3. Mai dragos..nu vad unde e problema indiferent cu cine iesea la suc sau oriunde…pana acum ai avut fixatie pe PDL..mai nou cauti subiecte cu PSD…ok,..cei de la putere tb tocati ..dar ca subiect,,,scuze….Nelu iesea la suc..cu oricine ,.asta nu inseamna ca facea si afaceri necurate cu cel in cauza. Nelu este un tip de treaba si foarte sufletist ..poate ca vorbeste cam mult ,..dar in rest era OK..nu stiu ce la apucat….oricum nu cred ca va avea probleme pentru ca altii au luat milioane si ii vad luberi.

  4. Nici eu nu cred ca va avea probleme mari , va recunoaste in instanta si capata cu suspendare – vezi precedent vamesii si politistii moravita -. PSD grija de oamenii sufletisti – vezi si pe Ana cumpanasoiu . Procesele se tot amana pana oamenii uita si se prescriu . Cei 500 euro pe langa banii ” Reginei ” Blejnariu sau Comanita sau a sumelor ce se vehiculeaza la traficul cu tigari ? Un fleac , I-am ciuruit !

  5. PANA LA URMA CRED CA NOI MEMBRII DE RAND PSD-ISTI SUNTEM FOLOSITI NUMAI CA MASA DE MANEVRA PT A SE IMBOGATI UNII MAI DE SUS SI CAND DL ANTONESCU A SPUS CA NU VREM CA SA I DAM JOS PE AI LOR(PDL)SI SA I PUNEM PE AI NOSTRI AM CREZUT DAR NU E ASA SI CER DN. BOJIN PUBLIC SA SE DEZICA DE AFACERILE DRUMARILOR CARE AU FACUT LICITATII TRUCATE SI CRED CA VOR FACE SI IN CONTINUARE EX. TEHNOCER LUGOJ PATRON FIIND FINUL DL BOJIN ?????????????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.