Secretarul Cojocari, lovit brusc de grija pentru corectitudinea politică a referendumului

Secretarul Cojocari, lovit brusc de grija pentru corectitudinea politică a referendumului

10
DISTRIBUIȚI

Secretarul primăriei Ioan Cojocari, a negat informaţiile conform cărora a forţat retragerea unor preşedinţi ai secţiilor de votare pentru referendumul de duminică pentru demiterea lui Traian Băsescu, dar a admis că le-a spus angajaţilor municipalităţii care ocupă astfel de funcţii că „să se gândească la retragere. Ideea era să nu se interpreteze că fiind şi angajaţi la primărie vor influenţa cumva la referendum.


Până la urmă a rămas la latitudinea fiecăruia. Nu m-a băgat nimeni în seamă. Nu a fost nimic secret, am spus-o în sala de şedinţe unde erau peste 200 de persoane”, a declarat Cojocari pentru PRESSALERT.ro. Secretarul a susţinut că a fost ideea lui şi că nu l-a informat pe primarul Nicolae Robu de sugestia făcută angaţilor primăriei. Ioan Cojocari a afirmat, însă, că „peste 30 de preşedinţi de secţii de votare, după instruire, au anunţat că vor să renunţe nuemulţumiţi de banii pe care-i vor primi”.

10 COMENTARII

  1. Secretarul Cojocari minte cu nerusinare. Sunt unul dintre cei amenintati ca voi fi dat afara daca nu renunt la functia de presedinte al sectiei de votare 158

  2. Globul meu de cristal i-a vazut pe Nea Jean si pe Robu inchinand un pahar in cinstea reusitei, in timp ce cele 30 de persoane scriau de zor cererile de demisie.

  3. Degeaba se eschiveaza domnu secretar. Practica este deja cunoscuta in randul angajatilor, pe la toate colturile din primarie se vorbeste. Am inteles ca si azi au fost chemate mai multe persoane intre care doamna Axinte de la Juridic.

  4. Aveti grija si de satul Padureni. Am citit destul de multe, despre acest sat in ultimul timp. Vreau sa va spun , ca acolo se intimpla multe lucruri, pe care dl. Ignuta ar trebui sa le explice. Am si eu un act , unde apare semnatura acestui domn, si este clar o incercare de inducere in eroare a justitiei.

  5. Eu totusi nu inteleg ce mai cauta mosu asta in functie.Domnule Robu, parca ati promis in campanie ca il dati afara…Iesi afara, Javra Ordinara…Mars KKTULE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.