Sorin Ilieşiu, exclus din Societatea Timişoara. Află motivul

Sorin Ilieşiu, exclus din Societatea Timişoara. Află motivul

10
DISTRIBUIȚI

Societatea Timişoara a anunţat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă excluderea lui Sorin Ilieșiu dintre rândul organizației. „Societatea Timişoara asistă de câteva luni la derapajele domnului Sorin Ilieşiu, membru al societăţii, de la principiile democratice statuate în Proclamaţia din 1990”, se arată-n comunicatul care-l acuză şi de faptul că a spus ce a gândit la Antena 3.


„Ultima dintre declaraţiile domnului Sorin Ilieşiu a fost lansată public la postul de televiziune Realitatea TV în 25 august 2012, conform căreia judecătorii de la Curtea Constituţională care au invalidat referendumul sunt trădători. În faţa acestei afirmaţii staliniste Consiliul de Conducere al Societăţii Timişoara a decis excluderea domniei sale dintre membrii societăţii”, se arată în documentul semnat Consiliul de conducere.

10 COMENTARII

 1. Adica stalinisti sunt cei care nu sunt pro-Basescu?….
  Stalinisti sunt cei de la Societatea Timisoara…. Noroc ca de ani buni acest ONG nu mai inseamna nimic nici pe plan local, daramite pe plan national….

 2. Acest Iliesiu s-a dovedit doar un oportunist bolnav dupa functii. Acuma pupa-ncur pe USl-isti doar doar primeste si el un osisor. Bleah toti turnatorii si lingaii se fufileaza pe langa politicieni

 3. Romania are nevoie de un PRESEDINTE NATIONALIT PRACTICANT .. DEMN SI LIBER CA .BUREBISTA …. INDEPENDENT , CURAJOS SI SPIRITUAL , DREPT si CINSTIT , INTELEPT SI LUPTATOR pentru CAUZA POPORULUI … CARE SA-SI NU-SI VANDA NEAMUL SI TARA PENTRU NIMIC IN LUME !!!

 4. LIBERETATEA NU SE CERE CI SE IA…., luati-o de la cel ce s-a ridicat primul pentru democratie in 15 decemberie 1989, la Timisoara.
  SOLUTIE pentru eliminarea lui Basescu acum: PARLAMENTUL ARE AUTORITATEA DE A APROBA REFERENDUL SI DE A-L DEMITE pe suspendatul.
  Crin + Victoras; Puteti face asta legal si v-a fi inghitit de SUA + EU pentru simplu fapt ca in aceste tari politicienii nu vor avea curajul sa critice votul democratic al 88% din electorat. Ascultati asta de la unul ce traieste de 22 de ani in SUA. In plus in sistemele democratice occidentale parlamentul are ultimiul cuvint asupra judiciarului si au autoritatea de a veghea asupra corectitudinea puterii judecatoresti, iar o decizie a Parlamentului Romaniei v-a fi acceptata; EU + SUA nu vor avea incotro… Nici unde in occident judiciarul nu e stat in stat
  SUA + UE ii doare in paispe de Basescu; tot ce vor ei este stabilitate; iar prin o astfel de hotarire a Parlamentului Romaniei se stabilesste stabilitatea. Punct.
  Este stupida parerea romanilor vehiculata din nesiguranta de sine, ca SUA + EU il vor pe Basescu…
  Amintitiva de 1918. Romanii si-au LUAT Unirea, occidentul nu le-a dat-o… Crin + Victoras. Asa trebuie sa o face-ti si acum- sa LUATI LIBERATEA ROMANIEI din ghiarele tiraniei procurorilor corupti; eu nu va pot duce de mina sa o faceti – va trebui sa va cresca curajul sa o faceti singuri.
  In mod tehnic CCR a validat referendul prin decizia sa ca s-a desfasurat corect si potrivit legii. Tot ce trebuie sa faca Parlamentul este sa decida in plen ca: 1) pe baza datelor actualizate CCR a gresit ca cvorumul nu a fost indeplinit, 2) iar in plus, cvorumul este impotriva legii si hotaririi Guvernului ce a demarat referendum. Simplu! PDL + Basescu nu au sprijinul popular sa se opuna, iar SUA + EU o vor inghiti!
  Romanul de rind nu realizeaza mare lucru iesind in strada… E naiv sa se creada ca Basescu se v-a simti si v-a demisiona. Ce trebuie romanul de rind poate sa faca eficient este sa exercite presuini asupra parlementarilor ce il reprezinta, sa le creasca curajul si sa adopte o hotarire in Parlament cum am explicat mai sus.
  ACUM ORI NICIODATA! Au trecut peste 20 de ani de cind prietenii mei au murit linga mine pentru LIBERTATEA ROMANIEI. Crin + Victorasi, e timpul sa va creasca si voua ceva curaj…
  A-ti facut citeva greseli in a ceda presiunilor SUA + EU care nu au stiut alfel decit ce au invatat si ei din propaganda lui suspendatul, pentru ca voi nu a-ti facut diplomatie internationala. Ei, acum la sfirsit puteti sa o dregeti. Succes!
  Cititori, va rog sa dati mai departe, poate ajunge la urechile lui Crin + Victoras; care, daca face ce am scris mai sus, ii voi chema Victor de acum incolo….

  https://www.facebook.com/pages/Primul-luptator-pentru-democratie-din-Timisoara-1989/247737535279006

  P.S. Dupa ultilmele declaratii a interimului si ale coabitatorului… Crin A si Victor P nu merita timpul meu! Sint dispusi sa cedeze f f f usor si sa se complaca, ca atita stiu- nu stiu cum sa cistige si cum sa invinga. Pacat de timpul ce l-am pierdut in ultimele zile sustinindu-i in loc sa i-mi vad de nu putinele mele proiectele ecologice si artistice. Daca interimarul si coabitatorul au cedat, poate dvs. lua-ti initiative in strada si reusiti sa-i convigeti pe parlamantari sa actioneze luni, pentru ca eu, de peste ocean nu pot

 5. bre prostanilor din societatea timisoara , de dreptul la libera exprimare ati auzit ?
  cine-i stalinistul papagalilor care nu mai insemnati NIMIC nici macar in oras ?

 6. POSTARE PRESSALERT TIMISOARA Sorin Iliesiu….

  „Actuala societate Timisoara este o cloaca de infecti cancerosi….”scrie Preafericitul
  NU SUNT DE ACORD CU ACEASTA DECLARATIE, DAR CAND AM VAZUT CUM SOCIETATEA TIMISOARA SUSTINE SA RAMANA PE FUNCTII DIRECTORII CARE NU AU SUSTINUT NICIODATA UN CONCURS DE OCUPAREA FUNCTIEI SI AU UN PROCENT DE PROMOVABILITATE LA BACALAUREAT DE 8% ( vezi cazul lui Cosmin Gheorghe de la Colegiul Valeriu Braniste Lugoj) POT SPUNE CA SOCIETATEA TIMISOARA POATE INFECTA CANCEROS SISTEMUL EDUCATIONAL DIN INTREG JUDET TIMIS. Oare Societatea Timsoara promoveaza valorile sau nonvalorile atunci cand discutam de educatie?

 7. Din pacate,Societatea Timisoara a ajuns o cloaca de spoliatori de bani publici. Jegurile basiste Vighi, Mihaies & Co au supt multi ani de la tata Institutului Cultural Roman diriguit de nu mai putin ordinarul H. R. Patapievici.
  Domnule Iliesiu, n-ati pierdut nimic prin excludere, actuala SC nu ii mai reprezinta pe timisoreni ci interese meschine, marsave ale unor jalnici pseudo-intelectuali.
  Va asigur de deplina mea consideratie, va ascult intotdeauna cu interes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.