Arestat pentru şpagă, conferențiarul Cioca de la Medicină cere eliberarea din arest...

Arestat pentru şpagă, conferențiarul Cioca de la Medicină cere eliberarea din arest ca să nu orbească UPDATE Decizia instanţei

10
DISTRIBUIȚI

CIOCA MEDICINA 1

Curtea de Apel Timișoara a judecat, astăzi, recursul declarat de conf. dr. Daniel Petru Cioca de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara împotriva deciziei tribunalului de arestare preventivă pe 29 de zile. Cioca a fost acuzat de procurori că a primit în repetate rânduri şpagă de la studenţi pentru a-i promova la exemane.


În faţa completului de recurs, Cioca şi-a păstrat atitutudinea adoptată de când a fost ridicat de anchetatori – a refuzat să facă orice fel de declaraţii, rezervându-şi dreptul la tăcere. Apărătorul acestuia, avocatul Mihai Paşca, a solicitat instanţei eliberarea din arest a lui Cioca pe motiv că dacă al său client, care este acuzat că a primit mită, a fost considerat de procuror pericol pentru ordinea publică şi i s-a cerut arestarea, acuzatorul nu a avut aceeaşi atitudine critică faţă de studenţii care au dat bani. Avocatul a subliniat că, deşi Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş s-a sesizat din oficiu, nu a început urmărirea penală şi împotriva celor care au venit cu şpaga şi nu s-a considerat că ar reprezenta un pericol pentru ordinea publică. În ultimul său cuvânt Daniel Cioca a cerut judecătorilor să-l elibereze pe motiv că este bolnav de 30 de ani de diabet zaharat şi hipertensiune, iar pe fondul tensiunii şi a alimentaţiei valorile glicemiei au crescut alarmant în ultimele zile, existând riscul să se ajungă la complicaţii, inclusiv la orbire. Procurorul a solicitat respingerea recursului ca nefondat şi menţinerea în  arest  a conferenţiarului,. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei.

UPDATE Curtea de Apel Timişoara a respins recursul, conferinţiarul urmând să rămână în arest în următoarele 29 de zile.

10 COMENTARII

  1. Lasati ca este o neintelegere, sa va lamuri, e o confuzie, nu, dom’doctor???:) Mai bine ai recunoaste, spagare, ca sa nu iei 7 ani nesimtitule ! Din cauza celor ca tine moare lumea in spitale !

  2. Cand numara banii spaguiti ,nu era bolnav?Atunci nu-i crestea glicemia?Nesimtitul!Ii trec pe bietii studenti pe bani sau favoruri sexuale.Sa stea la puscarie,sa se invete minte.

  3. Branea il chema pe nesimtitul celalalt,care cerea favoruri sexuale,libidinosul!Parca si asta seamana cu el,e la fel de libidinos. Rusine profesorilor universitari,in loc sa fie un exemplu pentru studenti,sunt rusinea intelectualilor!

  4. Intradevar cu diabetul zaharat,hipertensiunea,nu este de glumit,da, duc la orbire!!!Rusine pentru modul de persecutare a studentilor:daca esti pe materie,te duce la agonie,prin toata materia,daca esti slab pregatit dai lozul,iar daca esti fufa dai pupaza,deci PUSCARIE 15 ANI,pentru modul de abordare,continuitatea faptei,titlul,soarta studentului depindea de acest PENIS murdar al societatii sus puse!!!

  5. acest gunoi de profesor avea salar de parlamentar, minim 4000 ron! ce naiba nu se mai satura? eu zic ca 4000 e un salar decent, astfel incat sa iti poti pastra demnitatea! daca acest gunoi care are casa, masina si salar de minim 4000 ron a luat spaga, ce sa faca un profesr tanar? care are salar de maxim 1500 ron, nu are casa si masina si e vai de capul lui? Sper sa-i aresteze pe capete, doar cei care iubesc meseria de profesor sa profeseze, nu da fie profesori doar ptr spaga!

  6. Universitatea de Medicina si Farmacie Timisoara, scoate la concurs urmatoarele posturi:
    1.
    2.

    Ce-ar da unii sa stie daca postul lor va fi vacant in urmatoarele zile !!!! Ideea e ca, sigur, vacantarea se va face cu ajutorul Parchetului…..Ha,ha,ha!!!!
    Happy 29 days!!!!!!!!

  7. Spagare,la racoare cu tine onanistule.Cand am stiut 2 subiecte perfect din 3 si la dogma sintezei proteinelor am bajbait ai zis k ne vedem in RR.Deci stii 2 subiecte si nu treci .Sa iti iei lumanari si coroane din bani de spaga puscariasule.See you in 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.