Filmul “Argo” de Ben Affleck, declarat cel mai bun şi de Directors...

Filmul “Argo” de Ben Affleck, declarat cel mai bun şi de Directors Guild

0
DISTRIBUIȚI

ARGO

Filmul “Argo”, regizat de Ben Affleck a primit marele premiu al Directors Guild of America (DGA), sindicatul regizorilor americani. Ceremonia de decernare a premiilor s-a desfăşurat ieri la Los Angeles, pe scena teatrul “Dolby” din centrul “Hollywood & Highland”, informează agenţiile de presă străine, citate de Agerpres.


În lupta pentru acest premiu Affleck a concurat cu Tom Hooper, “Mizerabilii”, Kathryn Bigelow “Zero Dark Thirty”, Ang Lee, “Viaţa lui Pi” şi Steven Spielberg, “Lincoln”.

În opinia specialiştilor, după o serie de victorii, între care premiile care i-au fost decernate la Globul de Aur, de Screen Actors Guild şi de Producers Guild, chiar filmul lui Affleck, care spune povestea eliberării de ostatici americani din Iran în cadrul operaţiunii cu numele de cod “Argo”, este considerat un pretendent serios la premiul Oscar.  De-a lungul celor 65 de ani de existenţă a DGA, opinia regizorilor şi academicienilor de film a coincis de 50 de ori la nominalizarea “cel mai bun film” la Oscar.

Foto: scottfeinberg.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.