O profesoară fura din genţile studenţilor, în timpul orelor de curs. Cadrul...

O profesoară fura din genţile studenţilor, în timpul orelor de curs. Cadrul didactic este cântăreaţă de romanţe

0
DISTRIBUIȚI

amfiteatru_conferinte_hotel

O profesoară de la Universitatea Hyperion din Bucureşti este cercetată în libertate pentru furt calificat de poliţiştii bucureşteni după ce la sfârşitul anului trecut ar fi furat diferite sume de bani din genţile studenţilor, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţia Capitalei.


Este vorba despre cântăreaţa de romanţe Silvia Lungeanu, spun surse din Poliţia Capitalei, pentru Mediafax. Lungeanu, care era angajată ca profesoară de canto la Universitatea Hyperion din Bucureşti, este acuzată că ar fi furat peste 5.000 de lei din genţile studenţilor.

Cadrul didactic, în vârstă de 37 de ani, este acuzată că îşi ruga studenţii să iasă din amfiteatru în timpul orelor de curs, sub pretextul că doreşte să vorbească la telefon în particular. Odată rămasă singură în încăpere, ea începea să caute în genţile tinerilor, de unde, spun poliţiştii, ar fi furat sume cuprinse între 200 şi 3.000 de lei. Valoarea totală a prejudiciului stabilit de anchetatori depăşeşte 5.000 de lei. Profesoara universitară este cercetată pentru furt calificat.

Foto: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.