Timişenii pot obţine adeverinţa de asigurat şi online

Timişenii pot obţine adeverinţa de asigurat şi online

0
DISTRIBUIȚI

accepting-online-card-payments_02_6a16b1e257

Locuitorii din Timiş şi din Timişoara nu mai trebuie să se prezinte la sediul CJAS pentru a obţine o adeverinţă de asigurat, pentru că acest document poate fi trimis şi online, prin intermediul e-mail-ului.


Asiguraţii trebuie doar să trimită o solicitare însoţită de o copie după cartea de identitate pe adeverinteasigurat@cjastm.ro. În plus, reprezentanţii CJAS Timiş fac un apel către furnizării de servicii medicale să nu le mai solicite pacienţilor adeverinţa de asigurat fără a verifica dacă au această calitate în programul Sistemului Informatic Unic Integrat. În majoritatea cazurilor, calitatea de asigurat este confirmată de acest program, iar pacienţii nu mai sunt nevoiţi să prezinte o adeverinţă eliberată de CJAS Timiş.

Solicitările pentru eliberarea adeverinţei de asigurat pot fi depuse la registratura CJAS Timiş de pe strada Corbului, nr. 4, după următorul program: Luni – Joi: 08:30 – 16:30, Vineri: 08:30 – 13:30. Adeverinţele sunt eliberate tot de către registratura instituţiei astfel: Luni – Joi: 11:00 – 16:30, Vineri: 11:00 – 14:00.

Foto: capital.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.