Câte bilete au mai rămas pentru turneul de baschet Final Four

Câte bilete au mai rămas pentru turneul de baschet Final Four

0
DISTRIBUIȚI

BCT ORADEA02_resize

Turneul final al Cupei României la baschet masculin va începe săptămâna viitoare, sâmbătă, cu ziua semifinalelor. BC Timișoara, clubul organizator, încă nu a epuizat toate biletele înainte de marele eveniment.

Clubul a pus în vânzare două tipuri de pachete, pentru sectorul A, cu 35 de lei, pentru locurile din partea inferioară a tribunei, și pentru sectorul B, cu 25 de lei, în partea superioară. Cele cu 35 de lei s-au vândut aproape în întregime și au mai rămas câteva zeci de astfel de pachete, doar pe sectoarele laterale.


În cazul pachetelor din sectorul B, clubul mai are aproape 200 de vânzare. Cei care doresc să mai prindă un loc la Final Four le pot cumpăra de la sediul clubului de la Casa Tineretului, de luni până vineri, între orele 10-14.

”Leii” din Banat vor fi susținuți de mascotă

Reprezentanții clubului vor remedia și problema mascotei care a rămas fără costum, după ce hoții i-au spart mașina. Eugen Csapo, băiatul care îmbracă la fiecare meci costumul leului Timmy, și-a lăsat ”echipamentul” în mașina unui prieten după meci, în Complexul Studențesc. Autoturismul a fost spart, iar costumul, furat. Hoții nu au reușit să fure însă capul și burta mascotei. Până acum, poliția nu a reușit să recupereze costumul, dar reprezentanții clubului spun că vor improviza o nouă salopetă. Astfel, suporterii timișoreni îl vor putea vedea pe Timmy cum îi susține pe cei de la BC Timișoara de pe parchet la Final Four.

Iată programul meciurilor:

Sâmbătă

17.00 prima semifinală U Mobitelco Cluj vs CSU Ploiești

19.30 a doua semifinală BC Timișoara vs Gaz Metan Mediaș

Duminică

15.30 finala mică între învinse

18.00 finala mare între învingătoarele din semifinale

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.