Primarul Robu, lovit de premierită acută. Care este ultimul motiv de laudă

Primarul Robu, lovit de premierită acută. Care este ultimul motiv de laudă

6
DISTRIBUIȚI

nicolae robu maini (2)

Primarul Nicolae Robu anunţă premiere peste premiere, toate realizate de oraşul Timişoara. În urmă cu ceva timp, edilul şef declara că poliţia locală din Timişoara desfăşoară o acţiune „în premieră pe ţară”. În loc să îi amendeze pe cei care calcă strâmb , oamenii legii îi trec mai întâi într-o bază de date după care abia la a doua abatere contravenienţii sunt sancţionaţi.


Desigur că anunţul edilul şef nu a fost lipsit de asigurarea că aceasta este dovada că în niciun caz nu asmute poliţia să amendeze cetăţenii, deşi la începutul mandatului parcagiii şi oamenii străzii au fost luaţi la puricat de locali la ordinul primarului. Vineri, odată cu prima zi în care s-a dat drumul la utilizarea sistemului de plată prin SMS la nou înfiinţatul seviciu Tim-Park, Nicolae Robu le-a dat o replică celor mulţi care au comentat câte în lună şi în stele în legătură cu noua metodă de plată prin SMS. „Veţi vedea că Timişoara va avea o nouă premieră. Va fi primul oraş din România în care parcarea se plăteşte numai cu această tehnologie avansată. Veţi vedea că acesta va fi un caz comun în ţară peste un an, poate doi. Nu trebuie să fim refractari vizavi de noul sistem care este făcut de specialişti, care vine în întâmpinarea unor necesităţi şi aduce un spor de confort”. Edilul şef a promis şi că vinerea viitoare, la o săptămână de la punerea în funcţiune a metodei de plată prin SMS va oferi şi o statistică a numărului de persoane care au utilizat serviciul.

 

6 COMENTARII

  1. Sa-i dea Bunul Dumnezeu sanatate domnului primar pentru initiativa. Iar voi , cei ce postati comenturi negative , sunteti chiar culmea !!!! Parca suntem dusmani unii cu ceilalti , ori ce sa inteleg ? Daca eu vin pentru prima data in Timisoara dintr-un satuc din Maramures si , fara cea mai mica urma de intentie sau vinovatie , savarsesc o fapta ce constituie contraventie , la voi in Timi, dar nu si in catunul meu , voi sunteti gata sa ma omorati ???? . Bine ca are mai mult suflet si minte dl. Robu , ca unii ati ajuns sa va purtati de parca : „Omul este lup pentru Om”. Nu scriu in latina , ca poate nu inteleg unii…..

  2. Bravo Robu! O nouă premieră a Timişoarei! La cât mai multe! Măi Şofer, cine nu are nu parchează! Aşa şi eu pot să întreb: Cine nu are maşină? Să i-o cumpere Robu? Fiecare are ce are. Oricum avem un primar pe cinste!

  3. urmatoarea premiera a lui robu: timisoara primul si singurul oras in care s-au interzis tranzactiile cu bani gheata, se poate cumpara de la un ziar pina la un apartament doar cu cardul sau ordin de plata…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.