Primarului Robu îi „patinează” din nou nervii. Vezi cum l-a ameninţat pe...

Primarului Robu îi „patinează” din nou nervii. Vezi cum l-a ameninţat pe reporterul PRESSALERT.ro care l-a întrebat despre Spitalul Militar

7
DISTRIBUIȚI
robu enervat01_resize
Flancat de Petru Ehegartner şi de Horia Cristian, Nicolae Robu a susţinut o nouă conferinţă „nervoasă” la PNL. FOTO: ADRIAN PÎCLIŞAN

Edilul șef Nicolae Robu a făcut astăzi noi precizări cu privire la adevăratul proprietar al clădirii Spitalului Militar, dar şi cu privire la viitorul comunicării cu site-ul PRESSALERT.ro. Întrebat dacă spitalul este al Ministerului Apărării, al primăriei sau  al României, Robu a lămurit că spitalul militar este al României ca tot ce este al acestei țări. „Este o hotârâre de guvern, cine dorește să o consulte. Cu domnul ministru Mircea Duşa nu am avut nici cea mai vagă contradicție de când am fost colegi. Este un om deschis, nu creem o dispută pe acest subiect. A fost emisă o hotărâre a guvernului României, eu am văzut această hotărâre pentru care nu  am nicio vină și niciun merit. Eu am precizat foarte limpede că nu am nici cea mai vagă intenție de a percepe vreo chirie”.

Cert este că mutarea Clinicii de Dermatologie în incinta spitalului nu va mai avea loc după cum anunţa Robu săptămâna trecută, când se lăuda că va intra cu forţa dacă nuşefii Spitalului Militar, acolo unde vroia să o mute, nu vor ajunge la o înţelegere cu conducerea Spitalului Municipal.


Motivul este simplu. Deşi Spitalul Militar are spaţiu nefolosit, unde primarul vroia să relocheze Clinica de Dermatologie, nu va mai rămâne aşa mult timp, pentru că instituţia a început demersurile pentru dezvoltarea unor secţii în spaţiile respective. Ceea ce dă peste cap planul perfect al lui Robu, chiar dacă există, spune el, o hotărâre de Guvern „care atestă că acele clădiri aparțin municipiului Timișoara”. „Instituţia Spitalului Militar dorește să își dezvoltate și alte secții, oncologie și cardiologie şi stomatologie. Spațiul necesar pentru aceste trei noi secții astfel încât ele să poată fi și clasificate de rangul 1 în final evident că trebuie să fie mare. Dacă ele li se alocă, nu mai rămâne loc liber pentru acces înclădire”, a mai spus primarul. Robu a încercat să se scuze pentru declaraţiile nedocumentate făcute în săptămânile trecute. „Eu sunt un om responsabil, că altfel nu m-ar fi ales cetăţenii, dar există un proiect apărut între timp pentru dezvoltarea unor secţii spitalicești. Prima locație pe care am vizat-o pentru că, repet, intervin în dinamica vieţii elemente noi în situaţie, în pofida aceelei hotârâri de guvern care atestă că acele clădiri aparțin municipiului Timișoara”. Cât despre îndrăzneala reporterului PRESSALERT.ro de a cere detalii cu privire la acest subiect, Robu a avertizat că „cu dumneavoastră nu o să mai port multe discuții, pentru că nu ne tragem de șireturi”.

 

7 COMENTARII

  1. Multi v-au ales pentru ca au crezut in USL. Alegeau pe oricine, numai sa scape de ciuma portocalie. Daca raspundeti intrebarilor puse de ziaristi, inseamna ca „va trageti de sireturi”? Asemenea intrebari sint puse in numele cetatenilor si sinteti OBLIGAT sa raspundeti. Primaria nu este proprietate privata, si eu ca cetatean am dreptul sa stiu ce se intimpla acolo.

  2. Asa ar fi frumos…ca cetatenii care v-au ales sa stie ce se intampla pe acolo…d-le primar „care mai santeti ” … oricum din presa ne informam noi cetatenii de rand,care v-au ales primar … se pare ca nu prea faceti ce a-ti promis in campania electorala, nu a-ti schimbat nici un director din subordinea primariei…pe Bodo care este atat de incapabil si a facut atatea magarii ,ultima cu liftul…care nici acum nu este…tot acolo i-l tineti… un incapabil care anul trecut a incasat la buget doar 40% din impozite si din cauza caruia a-ti fost nevoit sa majorati impozitele cu 16 %… afara cu acest neica nimeni,care si-a adus la Directia Fiscala toate pilele,iar pe oamenii capabili i-a dat afara,ca el are nevoie de oameni loiali nu de oameni destepti…asa se lauda…

  3. toti puliflicii care in vara trecut i-au lustruit anusul nebunului isi merita soarta. sper sa ajunga sa faci si un mic pipilica pe voi, ca data viitoare sa invatati ca mancatul cacatului dauneaza chiar si cand e facut contracost in campania electorala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.