Revelația lui Robu: “Nici nu ne dăm seama cât de în urmă...

Revelația lui Robu: “Nici nu ne dăm seama cât de în urmă suntem”

3
DISTRIBUIȚI

robu01

Proaspăt întors din Germania, edilul şef  Nicolae Robu a anunţat astăzi că are planuri mari – mută staţia de măsurare a parametrilor aerului din Piaţa Libertăţii, dărâmă chioşcurile şi panourile de informare şi cosmetizează copacii din zonă. „Atunci când am anunţat intenţia s-au găsit deştepţi care au spus că aşa ceva nu se poate, dar veţi vedea că se poate.


Nu este un angajament, vom face tot posibilul, dar cu certitudine ea nu va mai rămâne mult timp acolo. Mutăm staţia în curtea Liceului Electromotor în colţul dinspre Liceul de Arte şi înspre vechea primărie.  E o zonă bună pentru că staţia nu este protejată de vegetaţie şi este într-o zonă cu un trafic important pe strada 20 decembrie 1989, astfel că măsurătorile vor fi şi mai relevante. Și chioşcurile din Piaţa Libertăţii vor dispărea, nu vor mai fi nici acele aviziere care se constituie într-un paravan între ochii majorităţii trecătorilor şi primăria veche. E anormal să existe acolo un asemenea paravan şi este desuet să folosim astfel de metode de anunţare a diverselor evenimente”.

Ca un  avertisment pentru cei care se opun  Robu a conchis că „pe mine mă miră spiritul acesta conservator, desigur e un termen eufemistic. Noi chiar nu realizăm cât de rămaşi în urmă suntem. Trebuie să ieşim din această paradigmă a delăsării şi să fim siguri că vom ieşi”.

 

 

3 COMENTARII

  1. Ca sa vezi ce face o vizita in Germania!!! … :)))
    Ce vreau sa intreb – oare in vizitele domniei sale in UNgaria, Austria, Germania, Spania etc. domnul primar nu a sesizat ca nu exista cabluri aeriene de nici un fel ???? (aviziere, insa ,exista …)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.