Cinci oameni au murit după ce un TIR s-a izbit de mașina...

Cinci oameni au murit după ce un TIR s-a izbit de mașina în care se aflau. Două dintre victime, proiectate la 20 de metri după impact

0
DISTRIBUIȚI

ambulanta-smurd-

Cinci persoane au murit, astăzi, în urma unui accident care a avut loc pe DN 1 (E 60), în judeţul Cluj, după ce un autoturism a intrat pe contrasens, unde a fost lovit frontal de un autotren, informează Mediafax.


Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc între localităţile Dumbrava şi Căpuş, unde un autoturism a fost lovit frontal de un autotren. În urma impactului, cinci persoane şi-au pierdut viaţa. La faţa locului se află două autospeciale de pompieri şi două echipaje SMURD. Șoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind că nu consumase alcool. Acesta venea din Germania şi transporta argilă la Turda. Şoferul TIR-ului, Torok Balint, a spus că a văzut o maşină care venea cu viteză pe contrasens, a încercat să oprească, dar nu a putut evita impactul, chiar dacă nu avea viteză. Mihaela Tanasie, medic la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Cluj, a declarat că persoanele implicate în accident au murit pe loc, nemaiavând loc manevre de resuscitare. Ea a afirmat că două dintre victime au fost proiectate, în urma impactului, la peste 20 de metri de maşină, peste parapet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.