Traian Băsescu: „Adio PD, adio PDL. Acum ne-am despărţit definitiv” UPDATE Cum...

Traian Băsescu: „Adio PD, adio PDL. Acum ne-am despărţit definitiv” UPDATE Cum comentează Alin Popoviciu şi primarul de Sânnicolaul Mare

7
DISTRIBUIȚI

traian basescu 22

Traian Băsescu a transmis un mesaj înregistrat în care anunţă despărţirea definită de Partidul Democrat Liberal. Preşedintele Traian Băsescu spune că a văzut rezultatul Convenţiei PDL şi că „modul cum nu au înţeles să fie democraţi” îl face să spună acum „definitiv şi pentru totdeauna” „Adio, Partid Democrat”.

„Am văzut rezultatul Convenţiei PDL, cred că am fost cinstit cu acest partid. I-am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum nu au înţeles să fie democraţi mă face să spun acum definitiv şi pentru totdeauna: Adio, Partid Democrat. Astăzi ne-am despărţit. Ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei. Mă voi dedica construcţiei unei alte soluţii de dreapta, cu oameni cinstiţi, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care acceptă dreptul democratic al contestaţiei şi vreau să ştiţi că nu voi face nimic pentru a aduce alături de mine vreo bucăţică din PDL”, a declarat preşedintele, într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook „Alături de preşedintele nostru”, astăzi, la ora 20.34.

Preşedintele mai spune că PDL „a demonstrat că a putut fi pe o direcţie democratică atâta timp cât a ştiut de un lider autoritar”.

„Imediat ce au simţit că pot singuri aripa fesenistă a partidului a răbufnit, iar Convenţia de astăzi este proba că 50% din partid este încă ancorat în năravurile FSN-ului.


Adio PD, adio PDL. Noi azi ne-am despărţit definitiv. Luaţi-vă drumul vostru, iar eu îl am pe al meu”, a mai spus Băsescu, făcând şi un gest cu mâna.

UPDATE 1 Deputatul PD-L Alin Popoviciu a declarat pentru PRESSALERT.ro că „din PDL nu plec. Nu am de ce. Cred că declaraţia preşedintelui Traian Băsescu a fost făcută cam repede. Au fost cele mai corecte alegeri din istoria partidului. Am fost în comisia de organizare şi am luat măsuri ca să fie totul organizat cât mai bine, cu o transparenţă totală. Trebuie să ne vedem de drum. Cred că a făcut-o (declaraţia, n.a) la supărare. Atât pot să spun acum”. Primarul de Sânnicolaul Mare, Dănuţ Groza, considerat un apropiat al Elenei Udrea, a susţinut că „100% râmân în PDL”.

7 COMENTARII

  1. dl basescu vrea sa iasa din politica pe usa din fata acuzand propriul partid care nu ii ma asculta ordinele de fesenizare… insa uita sa spuna ca cel mai comunist si cel mai fesenist a fost chiar el. din pacate acest gropar, alaturi de ceilalti care au condus tara in ultimii 20 de ani, distrug romania zi de zi, in timp ce prostimea se bucura din 4 in 4 ani de schimbarea puterii.

  2. sa-i TUF in gura cu bleaga lor,aici s-a despartit ceata de borfasi si hoti de cei corecti . au fugit cu urnele bulangii lui bleaga,acolo e clar ca e scursura si pleava din partidu’ asta care in curnd va fi praf !

  3. nu trebuia sa-i faca reclama la Elena Udrea nici Elena Basescu si nici Traian Basescu……..ei doi nu inteleg ca lumea nu-i mai asculta pentru ca ei nu mai au ce sa transmita…

  4. eu am sa-i urmez pe dl basescu si pe prietena sa udrea elena si pe domnul pinalti… sper sa ma lase dl basescu sa ma urc si eu pe elena dupa ce consumam niste sticle de whisky…

  5. Dl. Basescu traieste intro lume paralela,ca si Ceausescu se crede un mare politician si a pierduc legatura cu realitatea.
    Dl Basescu este un politcian marunt,un comunist notoriu sustinut in aberatiile sale de un procuror comunist,dna Monica Macovei. Cei doi sunt exponentii dezastrului din tara noastra si asa se explica ura,dezbinarea,minciuna si dezastrul moral in care s a ajuns in tara asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.