Viceprimarul Stoia a vrut să ceară chirie Direcţiei de Evidenţă a Populaţiei....

Viceprimarul Stoia a vrut să ceară chirie Direcţiei de Evidenţă a Populaţiei. Cum a comentat Robu

7
DISTRIBUIȚI

stoia viceprimar

Viceprimarul Train Stoia a şocat astăzi consiliul local graţie unui proiect de hotărâre pe care l-a propus şi care a intrat pe ordinea suplimentară.  Încă de la ocuparea funcţiei, lui Stoia i s-a dat în grijă Direcţia  de Patrimoniu a primăriei, cu sarcina de a veghea ca lucrurile să decurgă în ordine şi să se reglementeze cazurile în care muncipalitatea nu încasează câţi bani ar trebui din închirieri  sau alte  contracte, sarcină pe placul lui vicelui care a anunţat că va stopa sifonarea banului public. Astfel, astăzi, pesedistul a propus conform proiectului de hotârâre suspus la vot în CLT, retragerea dreptului de folosinţă gratuită al sediului de pe Mihai Eminescu nr 11, unde funcţionează  Direcţia de Evidenţă a Populaţiei asupra.


Tot în hotârâre se prevedea că „Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Timişoara înfiinţat prin Hotârârea 5.25.02.2005 a Consiliului Local al Municipiului Timişoara se organizează şi funcţionează ca entitate juridică , în subordinea Consiliul Local al Muncipiului Timişoara cu sediul în Bulevardul Mihai Eminescu nr 11”.  Propunerea lui Stoia nu s-a bucurat de susţinere din partea consilierilor şi a picat cu doar 12 voturi pentru. Până şi edilul şef, Nicolae Robu a fost contrariat de iniţiativa lui Stoia şi a  declarat că  „a fost analizat cazul de către domnul viceprimar Stoia dânsul a ajuns la concluzia că la Direcţia de Evidenţă a Populaţiei ar fi venituri suficient de mari  încât direcţia să îşi poată stabili cheltuielile raţionale şi să poată veni şi cu o contribuţie către consiliul local. Personal nu cunosc situaţia, nu mă pot pronunţa, desigur că am încredere în colaboratori.  Nu am intervenit nici să susţin, nici să resping această hotârâre”.

7 COMENTARII

  1. Omu’ are o scuza – este batran si nu mai poate judeca…
    Pai incasarile acestei directii nu se fac venit la bugetul Consiliului Local ?????? Ca doar incasarile din taxe nu sunt bagate in buzunar de salariati sau conducere….

  2. Băi idioților care mereu spuneți că Cristeștii sunt șefii lui Robu mai terminați cu tâmpenia asta voi nu vedeți că de fapt Cristeștii sunt patronii lui pressalert și că totă campania asta împotriva lui Robu pe pressalert e de fapt plătită de Cristești.

  3. PSD-ule de unde-i gasesti pe toti astia alde Stoia ? Viceprimarul este mandru de relatia sa cu Cristestii care sunt „pui” de securesti , Stoia este fost securist ? Pun si eu o intrebare. In ceea ce priveste „marii oameni de afaceri Cristescu” ar trebui sa-i ancheteze procurorii sa determine cum de au reusit sa cumpere pe nimic fabricile, cu ajutorul cui de la Fondul Proprietatii de Stat? Exemplu: o fabrica de pe Calea Buziasului a fost vanduta cristestilor cu 250000 de dolari. Numai terenul valora mult mai mult , la pretul de atunci al pietii. Avem parlament cu multi „pui” de securesti, din aceia pe care populatia i-a detestat si a iesit in strada in Timisoara, in 1989. Avem „oameni de afaceri” fosti securesti, ii avem in presa, avem nu se stie cate servicii speciale, avem nesimtiti care-si cumpara vita kobe, parfumuri, etc. din banul public, avem pe tartorul securistilor care nu se da dus de la Cotroceni. Nu avem nivel de trai, nu avem locuri de munca, etc., dar avem un Stoia la primarie! Pacat de sangele varsat in Timisoara si Bucuresti in 1989.

  4. PSD-ule de unde-i gasesti pe toti astia alde Stoia ? Viceprimarul este mandru de relatia sa cu Cristestii care sunt “pui” de securisti , Stoia este fost securist ? Pun si eu o intrebare. In ceea ce priveste “marii oameni de afaceri Cristescu” ar trebui sa-i ancheteze procurorii sa determine cum de au reusit sa cumpere pe nimic fabricile, cu ajutorul cui de la Fondul Proprietatii de Stat? Exemplu: o fabrica de pe Calea Buziasului a fost vanduta cristestilor cu 250000 de dolari. Numai terenul valora mult mai mult , la pretul de atunci al pietii. Avem parlament cu multi “pui” de securisti, din aceia pe care populatia i-a detestat si a iesit in strada in Timisoara, in 1989. Avem “oameni de afaceri” fosti securisti, ii avem in presa, avem nu se stie cate servicii speciale, avem nesimtiti care-si cumpara vita kobe, parfumuri, etc. din banul public, avem pe tartorul securistilor care nu se da dus de la Cotroceni. Nu avem nivel de trai, nu avem locuri de munca, etc., dar avem un Stoia la primarie! Pacat de sangele varsat in Timisoara si Bucuresti in 1989.

  5. Dintre toti membrii PSD numai un idiot au gasit ? Din pacate, din astia sunt si la nivel national. In concluzie cetateni, sa luam initiativa schimbarii legii, astfel ca si viceprimarii sa fie alesi si ii rog pe oamenii inteligenti, care doresc sa faca ceva pentru acest oras sa candideze la urmatoarele alegeri, ca independenti, pentru a-i inlatura pe fostii, actualii securisiti si pe toti cei care nu au CEL PUTIN 1 NEURON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.