Cum vrea să facă Alin Popoviciu din PD-L partidul 3D

Cum vrea să facă Alin Popoviciu din PD-L partidul 3D

2
DISTRIBUIȚI

alin popoviciu blaga

După ce a anunţat că ţine post pentru a se elibera de păcate şi că are de gând să elaboreze un proiect de lege pentru a interzice băuturile de tip cola, deputatul PDL Alin Popoviciu nu s-a oprit din a face anunţuri măreţe.  Ales vicepreşedinte al PDL Popoviciu a fost însărcinat cu conducerea întregii regiuni de Vest adică a judeţelor Caraş Severin, Arad, Timiş  Hunedoara.  Având în vedere că vrea să facă regiunea pe care o conduce cea mai puternică şi că luptă împotriva unor titani pedelişti precum Cezar Preda, Nelu Bălan sau Mircea Hava, Popoviciu a anunţat că „până la sfârşitul acestei luni va prezenta la Bucureşti o radiografie a celor patru organizaţii, propuneri concrete pentru îmbunătăţirea funcţionării partidului.


Pentru a întări organizaţia voi încerca să atrag oameni care nu au mai făcut politică şi care sunt nemulţumiţi de actuala stare de lucruri.  După ce anunţa că o nouă regulă în PDL va fi excluderea tuturor membrilor care nu sunt de acord cu deciziile BPN, Popoviciu a anunţat că partidul portocaliu va funcţiona ” după regula 3D adică  dezbateri, decizii şi disciplină”.

2 COMENTARII

  1. Cum ramane cu Sacalazul, cu primarul Pdl-Usl-Pcr. Cel mai mare tradator. Acum vinde gogosi liu Brendu ca-i vi de vreo 5ha. de teren. AFARA CU TRADATORII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.