Cardiologi din toată lumea se întâlnesc la Timișoara

Cardiologi din toată lumea se întâlnesc la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

cardiologie

Medici din lumea medicală din aproape 20 de ţări se întâlnesc la Timişoara între 30 mai şi 1 iunie în cadrul celui de-al 15-lea Congres Internaţional de Holter şi Electrocardiologie Neinvazivă. Lucrările prezentate de către profesionişti se adresează unui larg public medical: cardiologi, internişti, neurologi, diabetologi, medici de urgenţă, medici de familie şi rezidenţi.


Congresul are loc în amfiteatrele Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara şi include un curs de electrocardiologie neinvazivă şi Holter, cursul fiind acreditat de către Colegiul Medicilor din România. La eveniment participă medici din Statele Unite, Rusia, Japonia, Brazilia, Israel, India, Ungaria Polonia, Franţa sau Italia.

„Electrocardiograma a fost descoperită în urmă cu peste 100 de ani şi rămâne «cel mai bun prieten» al cardiologului pentru că se pot diagnostica cu exactitate diferite boli cardiovasculare. Ca metodă neinvazivă şi fără riscuri care se află într-un proces continuu de tehnologizare, justifică necesitatea actualizării permanente a cunoştinţelor”, a afirmat Rodica Avram, şeful secţiei de Cardiologie din cadrul Spitalului Judeţean Timiş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.