ACS Poli, victorie într-un amical cu o formaţie din Bosnia

ACS Poli, victorie într-un amical cu o formaţie din Bosnia

0
DISTRIBUIȚI

ACS POLI REUNIRE LOT01

ACS Poli a câştigat cu 4-0 un meci amical cu Slavia Sarajevo, locul 7 în ediţia trecută a campionatului din Bosnia-Herţegovina. De remarcat că în acest meci a marcat Răzvan Moldovan, mijlocaş central luat de Vali Velcea în cantonament pentru a fi în continuare testat.

Antrenorul celor de la ACS Poli a trimis în teren următoarea formulă de start: Nuno Claro – Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovic, Bărbuţ, Poparadu, Boldea, Nicola, Moldovan, Szekely.


Velcea a experimentat puţin cu Moldovan în atac, dar şi cu Nicola ca mijlocaş stânga, deşi postul său de bază e de fundaş central, precum şi Boldea, retras la mijlocul linii mediene. Răzvan Moldovan e un produs al Academiei Gheorghe Hagi  şi a jucat ultima dată la Universitatea Cluj. În timpul jocului a fost rulat restul lotului, mai puţin Ovidiu Petre, care din nou se resimte după jocul de duminică în compania celor de la Feldkirchen. La pauză fost 3-0, iar marcatorii au fost Szekely, de două ori, Moldovan şi Rusu. Pentru joi, ACS Poli are programat ultimul meci din cantonament, cu Udinese, iar vineri, echipa se întoarce la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.