DJ Jose Maria Ramon, din Ibiza la Timişoara, la o megapetrecere

DJ Jose Maria Ramon, din Ibiza la Timişoara, la o megapetrecere

0
DISTRIBUIȚI

djjosemariaramon (2) [1024x768]

Amatorii de sound-uri electronice vor avea parte de un eveniment deosebit la sfârşitul acestei luni, când în Timişoara va poposi DJ Jose Maria Ramon, care va aduce aerul de Ibiza în oraşul nostru.

Invitatul special al petrecerii care va avea loc în 26 iulie la Heaven Pool Lounge s-a născut în Ibiza în anul 1972, iar la vârsta de 16 ani a devenit cel mai tânăr prezentator radio la 40 Principals din Spania. Curiozitatea sa constantă în ceea ce priveşte radioul l-a ajutat să facă parte din echipa Cadena 100 Ibiza, ca şi DJ. A reuşit astfel să fie rezident  în diferite cluburi mai mici din Ibiza. În anul 2002 a pornit propria sa emisiune “Melodias Para Tu Sofa” ( Tunes for your Sofa), o colecţie de muzică de calitate, cu piese din lounge, downtempo, trip-hop şi alte genuri derivate.


Global Radio s-a înfiinţat în 2004 şi, odată cu el, posibilitatea de a asculta muzică electronică de calitate non-stop.  “Melodias Para Tu Sofa”  este una dintre emisiunile emise pe acest post de radio, unde Jose Maria  promovează producţii de la mai mult de 50 de label-uri. Jazzanova, Louie Vega, Stefano Gittoni, Gerardo Frisina şi mulţi alţii au fost invitaţi în emisiune. Pe lângă activitatea sa de radio, Jose Maria continuă să pună muzică în diferite locuri de pe insulă, cu precădere la Café del Mar şi la deschiderile/închiderile celor mai mari cluburi din Ibiza, cât şi în oraşe precum Cannes, Paris, Laussane, Lyon, Marseille, Milan, Rome, Padova, Berlin, Bodensee, Munich, Fulda, Dusseldorf, Frankfurt, Stuttgart, Nurnberg, Budapesta, Vienna, Alger sau  Barcelona.

Artistul are o compilaţie editată cu label-ul Level Records: Ibiza Global Radio Grooves, două compilaţii Ibiza Global Radio Moods, alături de Joan Ribas, cu legendara casă de producţie Pschent Music (care editează Hotel Costes, Buddha Bar etc ). În prezent este Head of Programming la Ibiza Global Radio şi continuă să emită “Melodías Para Tu Sofá”, “Funk-a-Delia” şi “LG2d-club”, emisiuni unde seturile lui transmit energie pură prin sound-uri de deep-tech şi underground house. Alături de el, la petrecerea din Timişoara vor mai mixa Kido (Bucureşti) şi Vali Florea (Timişoara).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.