Modă, fotografii şi sample-uri hazlii, la inaugurarea expoziției Les Femmes GALERIE FOTO

Modă, fotografii şi sample-uri hazlii, la inaugurarea expoziției Les Femmes GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


figure id="attachment_63635" style="width: 640px" class="wp-caption aligncenter">expo foto10_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Laturile complexe ale femeii sunt cuprinse cât se poate de edificator în cadrul fotografiilor care alcătuiesc expoziţia Les Femmes, realizată de Adriana Jianu şi Iancu Zeno Jianu, cele 13 imagini reuşind să surprindă nu doar aspectul exterior ci şi pe cel interior al universului feminin.

Inaugurarea expoziţiei, petrecută aseară la Galeria Calpe a avut parte şi de o porţie de fashion, căci organizatorii au pus la punct o defilare glamour, realizată alături de Monesse Monesse, Mono Shoes, Soutache by Alina Emandi şi Salon Estetique Studio Cei doi tineri artişti, care de mai bine de doi ani şi-au comasat forţele pentru a scoate la lumină o viziune proprie asupra feminităţii secolului 21, au fost vizibil emoţionaţi de cuvintele rostite în deschidere de profesorul Onuţ Danciu şi de Noemi Varga. Fiecare dintre fotografii are în spatele ei un scenariu şi redă o anumită atmosferă, plimbându-ne prin poveşti (Albă-Ca-Zăpada), tradiţii (Dia de Los Muertos) sau chiar budoare, unde jocul cu lumini de discotecă, cel de lumânări aprinse sau expunerea alb-negru ne imprimă complexitatea de simţiri  şi faţetele femeii contemporane.

Evenimentul l-a avut ca invitat special pe DJ K-lu, care a prezentat un moment audio–video extrem de reuşit, presărat cu sample-urile hazlii „decupate“ din filme româneşti şi nu numai. La începutul acestui an, Alin Constantin (DJ K – LU) a lansat albumul de debut  „Chestii, socoteli“, care conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu şi reprezintă un tribut adus personajelor de vază ale cinematografiei noastre. Din păcate, o bună parte din cei care au asistat la vernisaj n-au găsit de cuviinţă să rămână şi la setul extrem de inspirat al lui K-lu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.