O româncă rănită într-un accident de autobuz în Spania. Nouă oameni au...

O româncă rănită într-un accident de autobuz în Spania. Nouă oameni au murit

0
DISTRIBUIȚI

SPAIN-JUSTICE-BASQUES-ETA

O româncă se află printre persoanele rănite în accidentul de autobuz produs ieri în Avila, în regiunea Castilla şi Leon din centrul Spaniei, şi soldat cu nouă morţi şi 22 de răniţi, relatează publicaţia locala Dairio de Leon, în ediţia electronică, citată de Mediafax. Potrivit publicaţiei, românca mergea în Serranillos pentru a susţine un interviu de angajare.


Ea nu a fost rănită grav şi i-a explicat primarului localităţii, Carlos Cayuela, ce s-a întâmplat după ce a primit îngrijiri medicale. „Unul dintre pasageri, care se afla chiar în spatele şoferului, a crezut că a explodat un pneu pentru că s-a auzit un zgomot puternic pe partea dreaptă”, a declarat primarul. Persoana respectivă este o tânără de naţionalitate română, precizează cotidianul. „Mi-a spus că a auzit ţipete şi strigăte de ajutor”, a povestit primarul.

Ulterior, şoferul a recunoscut în faţa Gărzii Civile şi a câtorva martori oculari ca a adormit la volan. Nouă persoane au murit şi alte 22 au fost rănite, dintre care cinci se află în stare gravă, într-un accident de autocar produs în centrul Spaniei, în apropiere de Avila, la nord de Madrid. „Accidentul a avut loc (luni) dimineaţa în jurul orei 8.45 (9.45, ora României) (implicând) un autocar ce efectua o cursă obişnuită” între satul Serranillos şi oraşul Avila, în regiunea Castilla şi Leon, a declarat pentru postul public de radio prefectul Ramiro Ruiz Medrano.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.