Arsenal Park – distracție și relaxare pentru toată familia

Arsenal Park – distracție și relaxare pentru toată familia

0
DISTRIBUIȚI

arsenal arc

Fosta bază secretă și fabrică de muniție de la Orăștie a devenit în anul 2009 o fabrică de adrenalină: ARSENAL PARK – complex turistic cu 3 stele pe epoleți, singurul cu tematică militară din Europa.

Conceput inițial ca un complex turistic destinat celor excentrici, Arsenal Park s-a transformat treptat în destinația preferată pentru teambuilding și vacanțe cu familia sau cu prietenii. Din ce în ce mai multe familii își petrec minivacanțele la Arsenal Park. De la cupluri la început de drum împreună la familii numeroase, resursele de distracție și relaxare sunt nenumărate.

Complexul turistic oferă posibilitatea cazării în Camere Ofițer, Tun sau TAB – pentru cupluri, sau in Apartamente Colonel sau Vile General pentru familii a căror dorință de a-și ține copiii aproape este îndeplinită.


În ceea ce privește mesele, copiii până în 5 ani au gratuitate, iar cei până în 12 ani beneficiază de reduceri.

De obicei, ca primă activitate, familiile optează un tur de recunoaștere al parcului. Pe jos, cu golfcarts, biciclete sau segway-uri închiriate, fiecare colț este descoperit treptat de clienții noștri. Relaxarea poate continua la piscina în aer liber, loc de odihnă pentru părinți și de bălăceală pentru copii. Joaca celor mici poate continua în apropiere, la tiroliana special amenajată pentru ei sau in Kidspark, un loc colorat, cu căsuțe, leagăne, trambulină și tobogane. Pentru familiile active, minigolful și terenurile de sport multifuncționale (baschet, fotbal, volei, tenis) sunt ideale în acest sens. Cele două extreme, anotimpurile friguroase și vara toridă îi îndeamnă pe turiști să se retragă la sala de jocuri, unde pot juca poker, darts, fotbal de masă, airhockey, biliard sau ping-pong. De asemenea, familiile pot opta pentru treasure hunt și pentru sesiuni de tir cu arcul.

Seara aduce cu sine mult-așteptatul foc de tabără, cu mâncare delicioasă și muzică pe care, atât cei mici, cât și cei mari pot dansa în jurul său.

După o minivacanță la Arsenal Park, plină de activități în aer curat, întreaga familie revine la viața de zi cu zi cu mai multă energie și voie bună. Iar cei mici, mai disciplinați și mai puternici.

Pentru mai multe detalii și rezervări, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: office@arsenalpark.ro sau la numărul de telefon: 0730 019 299.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.