EXCLUSIV Războiul din lumea interlopă timişoareană, varianta lui Fluierătoru „Tarzan”.Vezi ce era...

EXCLUSIV Războiul din lumea interlopă timişoareană, varianta lui Fluierătoru „Tarzan”.Vezi ce era cu ranga sprijinită de X5 VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

interlopi dascalescu 11

Unul dintre cei care apare pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere la service-ul de pe Calea Aradului unde, vinerea trecută, a fost atacat Ciprian Dăscălescu a venit cu propria variantă despre ce s-a întâmplat. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a prezentat, ieri , în exclusivitate imagini cu Fluierătoru Dan Antin şi Marius Calafeteanu, înarmaţi cu un par şi o bâtă de baseball, încercând să-l agreseze pe Dăscălescu, vineri seara, după ora 19. Acesta a susţinut, ulterior că a fost ameninţat să nu se prezinte la termenul din 4 septembrie unde se va judeca dosarul grupării lui Sorin Udrea şi a fugit din ţară.


Fluierătoru Dan Antin, zis „Tarzan”, a declarat pentru PRESSALERT.ro că  nu a vrut să-l atace pe Dăscălescu, ci „eu am venit la service să-mi repar maşina. Când să intru, Dascălescu a coborât din maşină şi a început să ne înjure. El a mai avut neînţelegeri cu Calafeteanu, dar asta este treaba lor. Dăscălescu a fugit şi s-a întors cu o rangă.  A fost aceea discuţie, dar nimeni nu l-a lovit. Se vede că eu am şi aruncat băţul acela. Nu l-a ameninţat nimeni să nu vină la proces. Am ieşit afară, dar el tot a continuat să ne înjure”.

„Tarzan” a susţinut că a rămas cu Calafeteanu lângă maşina care bloca intrarea-n service şi când a vrut să plece „din interior, de lângă poartă, Dăscălescu a aruncat cu o rangă spre noi. Ranga a căzut pe plafonul BMW-ului X5 şi a îndoit-o. Ranga care se vede în fotografie era cea aruncată de el. Atunci ne-am hotărât că nu mai plecăm.  Când a venit Poliţia le-am spus ce s-a întâmplat şi ei au ridicat ranga. Se vede şi pe ce am filmat că are o rangă-n mână”. Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Timiş a început o anchetă legată de incidentul de vineri seara de pe Calea Aradului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.