Trei bărbați, prinși în flagrant când încercau să jefuiască o casă de...

Trei bărbați, prinși în flagrant când încercau să jefuiască o casă de pariuri VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

spargator 11

Polițiștii de la Investigații Criminale au reușit, azi noapte, prinderea în flagrant a trei bărbați care jefuiau o casă de pariuri Public Bet, de pe strada Matei Basarab.


Suspecții au fost prinși după ce au pătruns în casa de pariuri și încercau să spargă seiful în care erau 5.000 lei. Cei doi erau monitorizați de mai multe zile de către polițiști, care au reușit să stabilească faptul că suspecții au mai spart o altă casă de pariuri de unde au furat 14.000 lei și mai multe societăți comerciale. Cei trei își pregăteau cu grijă fiecare lovitură. Acum suspecții au fost duși la audieri, urmând să fie duși la Parchet. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum unul dintre spărgători forţează uşa de la casa de pariuri, iar apoi cu un ciocan reuşeşte să spargă dulapul unde era cutia cu bani.

3 COMENTARII

  1. Nu e nici o surpriza ca se poate sparge o usa care nu este prevazuta cu sisteme de securitate : cilindru de securitate, maner de securitate, broasca de securitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.