S-a dat startul marii curăţenii generale în judeţul Timiş. Peste 2.000 de...

S-a dat startul marii curăţenii generale în judeţul Timiş. Peste 2.000 de voluntari adună deşeuri

0
DISTRIBUIȚI

curatenie lets do it

O nouă zi de curăţenie generală a început în această dimineaţă în judeţul Timiş. Peste 2.000 de voluntari s-au echipat cu mănuşi şi saci menajeri şi au pornit căutarea deşeurilor aruncate în spaţiile verzi din afara localităţilor. La Timişoara, la primele ore ale dimineţii, în jur de 300 de elevi, profesori, dar şi angajaţi ai unor companii sau membrii unor ONG-uri din oraş şi-au dat întâlnire la Pădurea Verde, în apropierea Muzeului Satului, ca să colecteze gunoaiele care au fost scoase la iveală după ce s-a defrişat sub liniile de înaltă tensiune.


Radu Rusu,coordonator „Let’s do it, România!” în judeţul Timiş, ne-a declarat că au răspuns invitaţiei de a participa la colectarea deşeurilor mult mai mulţi voluntari decât s-ar fi aşteptat. „Mă bucur că sunt mai puţine gunoaie decât de obicei. Zona cea mai murdară din Timişoara este pe Calea Lugojului, şi anume partea de Pădure Verde dinspre Dumbrăviţa, dar o să reuşim să le colectăm azi”, a mai adăugat Radu Rusu.

Acţiunea de igienizare a Pădurii Verzi, cea mai murdară din Timişoara, dar şi a altor zone din judeţ, printre care Moşniţa sau Săcălaz, se va termina în jurul orei 12.00. Voluntarii speră ca acest an să fie ultimul în care organizează acţiunea „Let’s do it, România”, în Timiş pentru că îşi doresc ca în judeţul Timiş să nu mai existe zone murdare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.