Cum încearcă Maria Grapini să obţină fonduri de la stat pentru firma...

Cum încearcă Maria Grapini să obţină fonduri de la stat pentru firma la care este acţionară

1
DISTRIBUIȚI

Maria_Grapini-640x360

Compania de confecţii Pasmatex, condusă de ministrul Maria Grapini, va primi fonduri din partea statului, chiar în cadrul unui program care este derulat de o instituţie aflată în subordinea Ministerului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism. Este vorba despre Programul “Mihail Kogălniceanu” derulat de Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Timiş, iar proiectul depus de firma Pasmatex a fost “admis de principiu la finanţare în afara bugetului” pe 29 iulie 2013.

Întrebată în cadrul unei conferinţe de presă ce părere despre acest lucru, Maria Grapini s-a arătat surprinsă şi a afirmat că nu crede că proiectul a primit finanţare.


“Nu cred, eu aflu acum de la dumneavoastră. Pasmatex are un program european pe fonduri europene din 2010, dar acum nu cred că a aplicat. O să verific, nu cunosc”, a explicat Maria Grapini, vizibil încurcată. Ministrul a mai precizat că nu ştie dacă este ilegal ca o firmă al cărei acţionar este să aplice în cadrul unui astfel de proiect şi a concluzionat că “nu sunt administratorul societăţii, acţionar am dreptul să fiu”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.