Cum s-a enervat Robu pe presă la predarea amplasamentului pentru refacerea centrului...

Cum s-a enervat Robu pe presă la predarea amplasamentului pentru refacerea centrului istoric. Întrebarea reporterului PRESSALERT.ro care l-a scos din sărite FOTO

4
DISTRIBUIȚI
<


p style="text-align: center;">robu_centruistoric

Început de săptămână nefast pentru edilul şef Nicolae Robu. Ceea ce trebuia să fie un motiv de bucurie s-a transformat într-un prilej de enervare. Ieşit în stradă cu alai de jurnalişti, angajaţi şi şefi de direcţii din Primăria Timişoara şi cu reprezentanţi ai Romprest pentru a preda amplasamentul pentru reabilitarea centrului istoric, edilul şef Nicolae Robu a fost extrem de deranjat de întrebările jurnaliştilor cu privire la modul cum va fi gestionată problema vegetaţiei din zona centrală, odată ce vor începe lucrările în zonă. Supărat, edilul şef a declarat că „Timişoara nu este oraşul copacilor, nici al câinilor şi nici al ciorilor” şi că aceste elemente, deşi sunt importante, nu pot guverna urbea de pe Bega şi nu pot prima interesului cetăţenilor.

Despre lucrările de reabilitare a centrului nu au fost oferite foarte multe informaţii faţă de ceea ce se cunoştea deja. Primarul a subliniat că lucrările se vor face până în iulie 2015, asta pentru ca municipalitatea să nu fie nevoită să scoată bani din buzunar pentru a acoperi costurile în caz că finanţarea de la Uniunea Europeană se pierde. Conform directorului Romprest lucrările vor începe din Piaţa Libertăţii însă momentan nimic nu este sigur. De săptămâna viitoare va începe organizarea de şantier, iar lucrările efective vor putea debuta peste aproape două săptămâni. Rând pe rând, străzile din zona istorică vor fi închise circulaţiei. Edilul şef a anunţat că şoferii vor putea parca pe strada Popa Şapcă, acolo unde, pe un teren ce aparţine Univesitaţii de Vest, va fi amenajată o parcare.

Spre final, edilul şef Nicolae Robu s-a enervat pe reporterul PRESSALERT. ro care l-a întrebat pe directorul Romprest dacă pe lista de subcontractanţi se numără şi firma Dinu Instal, aparţinând vicepeşedintelui PNL Timş Dumitru Dinulescu . Imediat, Robu a izbucnit şi a comentat că „nu ar fi nicio probemă dacă s-ar afla pe listă, pentru că este o firmă foarte bună”. Atenţionat că ceea ce solicită e de interes public, primarul a conchis că „bine că oraşul nu a picat pe mâna unora care urmăresc ce urmăriţi dumnevoastră”. Conform celor de la Romprest, Dinu Instal nu este unul din subcontractanţi, dar lista este încă deschisă. Ceremonia s-a încheiat cu pupături şi poze.

4 COMENTARII

  1. Referitor la „Timişoara nu este oraşul copacilor” :
    Domnule primar, Timisoara este orasul prafului si doar vegetatia , respectiv copacii mai retin praful. Piata Balcescu arata ca dracu fara copaci. Exista o gasca pusa numai pe distrugere. Vreti sa iesim sa protestam si pentru copaci si flori ?

  2. Intrebare pentru timisoreni: voi CHIAR l-ati ales primar pe caraghiosul acesta? Daca, DA, va spun ca sunt dezamagita, aveam o parere mai buna despre timisoreni. Nu este numai opinia mea.- care n-ar conta daca ar fi singulara.

  3. cine este acest homuncul robu si din ce gaura neagra (de sarpe) s-a itit de nu stie ca Timisoara ESTE orasul copacilor, al florilor si al parcurilor?! vai de capul lui!

  4. Bai robule al cui e orasul Timisoara bai scarbosule???? Al gastii tale puse pe furat si distrus???? Orasul Timisoara ar trebui sa fie orasul copacilor si al florilor si al pasarilor bai jegule biped. Cum dracu’ te-au ales timisorenii, nu stiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.